Vedete

Violeta, fiica Andreeei Marin, a sunat-o pe vedeta in timp ce se afla in platoul unei emisiuni! "Mami, mami..." Momentul care a speriat-o si pe Andreea

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Violeta, fiica Andreeei Marin, a sunat-o pe vedeta in timp ce se afla in platoul unei emisiuni! "Mami, mami..." Momentul care a speriat-o si pe Andreeaicon photo

Andreea Marin a fost prezenta in emisiunea prezentata de Mihai Morar,, joi seara, iar la un moment dat, vedeta a fost nevoita sa raspunda la telefon, in timpul pauzei de publicitate.
Fiica ei, Violeta, o sunase ingrijorata fiindca nu stia unde se afla mama ei.


De altfel, Andreea Marin nu ii spune niciodata fiicei sale cand apare ea la televizor, pentru ca isi doreste ca fiica ei sa o vada asemenea unei mame, si nu ca pe o persoana publica.
Pentru a-si linisti copilul, Andreea Marin i-a permis de data aceasta Violetei sa deschida televizorul si sa o urmareasca."Mami, mami, nu te găsesc!". Nu ştia că vin la voi (n.r.: în platoul emisiunii). Nu vreau ca fiica să mă vadă la televizor. Îmi doresc ca ea să o ştie pe mami, mami. I-am explicat unde sunt şi cum să mă caute ca să mă vadă şi acum se uită la noi. (…). Te iubeşte mami. Şi în câteva minute plec spre casă”, a transmis, in direct, Andreea Marin.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune