Viorel a dat tot din casă! Dezvăluiri fără perdea din dormitor. Cum decurge o noapte de amor între el și Vulpița?

După scandal, soții Stegaru au ajuns să facă dezvăluiri din intimitate. Incredibil ce a spus Viorel despre viața sexuală cu Vulpița.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Viorel a dat tot din casă! Dezvăluiri fără perdea din dormitor. Cum decurge o noapte de amor între el și Vulpița?


In articol:

De la scandal, la declarații intime. Viorel a ajuns în fața unui consilier pentru a primi sfaturi în dragoste, hotărât fiind să o recucerească pe soția Vulpiță. Dar, din discuție în discuție, acesta a dat cam tot din casă! Bărbatul din Blăgești nu s-a sfiit când a venit vorba despre viața lor intimă. Mai mult decât atât, soțul Veronicăi a spus toate secretele din dormitor. 

Viorel Stegaru, dezvăluiri din intimitate

Deși acum se înțeleg precum șoarecele și pisica, nu a fost întotdeauna așa, cel puțin asta susține Viorel Stegaru.  Se pare că Veronica și Viorel au avut o relație bună, chiar și în intimitate. Viorel i-a mărturisit consilierului că viața lor intimă decurgea extrem de bine, ba chiar își petreceau nopțile împreună de nenumărate ori, în ipostaze incendiare. Totul s-a schimbat, însă, după ce Veronica ar fi plecat de acasă, la un moment dat. 

Citeste si: Nicole Cherry, mireasă? Artista s-a dat singură de gol, iar fanii au felicitat-o imediat

Citeste si: Mirela Vaida locuiește în aceeași casă cu soacra. Dezvăluiri despre relația lor: "Eu îi mai dau replica. Știu că se supără pe mine atunci când..."

Citeste si: Andra Volos, prima reacție după ce s-a spus că a fost bătută de Bogdan Mocanu: „Vreau să trec peste și să...”

Viorel a dat tot din casă! Dezvăluiri fără perdea din dormitor. Cum decurge o noapte de amor între el și Vulpița?

„Partea asta este echilibrată, da? Pentru că este importantă într-o relație. Face parte din nevoile alea de bază. Stau la baza consolidării relației noastre și această relație de intimitate trebuie să se bazeze pe afectivitate, nu pe un instinct animalic. Există afectivitate?”, l-a întrebat consilierul pe Viorel.

„Eu da, dar... Până acum a fost, până a plecat Veronica”, a spus Viorel.

Ulterior, bărbatul a spus că el și Veronica urmează să împlinească 6 ani de căsătorie și că speră la câți mai mulți de acum încolo. „Acum pe 24 facem 6 ani. Să mai fie încă 100 de acum înainte”, a spus Viorel.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate