Viorel a devenit rău. Vulpița a avut parte de șocul vieții

Telenovela Vulpița și Viorel, seria care ține România cu sufletul la gură mai mult decât situația de urgență creată de Coronavirus, a mai cunoscut un episod.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Viorel a devenit rău. Vulpița a avut parte de șocul vieții
Viorel a devenit rău. Vulpița a avut parte de șocul vieții


In articol:

De data asta, pentru ca serialul Viorel și Vulpița să devină mai intrigant pentru fani, în scenă a intrat Emy. Astfel, telespectatorii au putut observa cum dragostea cu năbădăi pe care Vulpița și Viorel o afișează în fața micilor ecrane are parte de un „intrus”.

Viorel i-a produs Vulpiței șocul vieții

Bărbatul înșelat de soție s-a răzbunat cu vârf și îndesat și a decis să își aducă în sânul familiei marea pasiune ascunsă. Dansatoarea Emy, singura femeie care îl face pe Viorel să uite de pasiunea pentru Vulpiță, a produs ruptura în familia ajunsă vedetă la TV.

Citeste si: Compatibilitate Pesti. Zodiile cu care se potrivesc nativii Pesti

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Nervoasă din cale afară, Vulpița nu s-a mai controlat și nu a mai ținut cont de faptul că se află în fața camerelor de filmat. Punctul culminant a fost acela în care Viorel a sărutat-o pe obraz pe frumoasa blondă, în timp ce stăteau toți la masă. Ceea ce, oarecum normal, a înfuriat-o pe Vulpița. 

Viorel a devenit rău. Vulpița a avut parte de șocul vieții
Viorel a devenit rău. Vulpița a avut parte de șocul vieții

Citeste si: Guvernul britanic anunță dezastrul provocat de coronavirus: 100.000 de morți

Citeste si: Nopți cu scandal între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Poliția a intervenit. Ce spune mama vedetei TV

Citeste si: După episodul "sorcovelor", Bianca Drăgușanu le demolează din nou pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! VIDEO EXCLUSIV

Vulpița, nervoasă: Viorele, am ajuns proastă în fața ta

Vulpița nu a putut să tacă prea mult timp și i-a spus din nou lui Viorel celebra ei replică: „Viorele, am ajuns proastă în fața ta, uite” a spus Vulpița, încercând din răsputeri să imite un plâns, pentru a-și impresiona soțul. Mai mult, într-un acces de furie, femeia din Vaslui i-a făcut acestuia bagajele și l-a amenințat că îl dă afară din apartamentul pe care l-au primit amândoi din partea unui om cu suflet mare, care a vrut să-i ajute și să le ușureze traiul, în Capitală. „Ai ajuns să-ți bați joc de sufletul meu, Viorele!” a mai completat Vulpița, în timp ce Viorel nu făcea nimic altceva decât să schițeze celebrul lui zâmbet.

Galerie foto 
Citește și:

Soția lui Tzanca Uraganul, declarații controversate! ”E milionar”

Primele imagini cu Loredana Chivu, după ce a ieșit din spital! Diva, de la urgențe, direct la shopping! Imagini EXCLUSIVE

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Bobicioiu s-a dat cu Ferrari! Cu Sonia Ferrari! Concurentul de la Puterea Dragostei, filmat în ipostaze tandre cu o blondă focoasă care a fost... bărbat! Declarații EXCLUSIVE

Florin Pastramă este deranjat că Brigitte îl compară cu Ilie Năstase.”Eu în locul lui Florin nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies