Viorel Cataramă spune ce s-a întâmplat după ce a oferit 100.000 de euro recompensă în cazul Caracal VIDEO

Viorel Cataramă, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a vorbit despre implicarea sa în descoperirea adevărului în cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

Viorel Cataramă, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a vorbit despre implicarea sa în descoperirea adevărului în cazul Caracal.

 


In articol:

Viorel Cataramă a vorbit mult anul trecut despre cazul Caracal, atunci când de altfel afaceristul a demarat și o anchetă proprie pentru aflarea adevărului în cazul celor două fete răpite de Gheorghe Dincă. Tot atunci, Cataramă a anunțat că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea fetelor.

”Am cheltuit mulți bani ca să investighez, dar nu am ajuns la o concluzie certă și nu mi-am permis să-mi bat joc de familii. Voi continua investigațiile”, spunea Viorel Cataramă în urmă cu ceva timp.

Pe lângă banii pe care spunea că i-a cheltuit pentru aflarea adevărului, Viorel Cataramă a anunțat că oferă și 100.000 de euro recompensă  pentru cei care îi dau informații despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două fete răpite de Gheorghe Dincă din Caracal.

Citeste si: Băsescu, declarație de război pentru vecinii României! Cum vor reacționa Iohannis și Putin - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Viorel Cataramă, atac dur la adresa guvernanților: ”Dacă nu ar exista banul public, ar fi muritori de foame” EXCLUSIV

Luiza Melencu si Alexandra Macesanu
Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, cele doua fete rapite in caracal

Viorel Cataramă crede că fetele răpite în Caracal sunt în viață

Acum, la un an de la investigația proprie declanșată de Viorel Cataramă, afaceristul a fost întrebat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce crede că s-a întâmplat cu cele două fete dispărute din Caracal.

Citeste si: Gheorghe Dincă vrea să-și demonstreze cu orice preț nevinovăția! „Monstrul din Caracal”, lovitură dură din spatele gratiilor

”Cred că fetele au fost plasate într-o rețea de prostituție, că sunt în viață, că nu sunt în România. Cred că fenomenul este de-o amploare uriașă la noi în țară pentru că infractorii sunt în cârdășie cu angajați ai instituțiilor statului, fie că vorbim de Parchet, fie de instanțe de judecată, fie de instituții si agenții ale statului român. După ce am oferit acea recompensă, bineînțeles că am primit foarte multe informații. Am investigat și mi-am dat seama că nimic din ceea ce am primit nu se confirmă.

Asta nu înseamnă că această credință a mea că fetele sunt în viață și că sunt exploatate sexual a dispărut. Din contră, faptul că nu avem cadavre, că trenează atât de mult ancheta, că nu avem nicio informație clară, mă face să cred că fetele sunt în viață și că fac parte din această rețea uriașă care produce între 1 și 2 miliarde de euro pe an. Cred că nu vom afla adevărul prea curând, poate printr-un miracol, ca una dintre cele două fete sau amândouă să scape și să ajungă în România sub o formă sau alta. Dar, asta e mai mult teroretic”, a spus Viorel Cataramă în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Prognoza meteo ANM de Crăciun în România! Meteorologii dau o veste cruntă. Ce vor păţi românii de sărbători

Alimentul din Biblie care întărește tot organismul: Are beneficii uluitoare și poate fi cumpărat din orice supermarket

Primele declarații ale lui Viorel Cataramă despre Olivia Steer! Răsturare incredibilă de situație! ”Politică pumnului în gură...” EXCLUSIV

Așteptarea a luat sfârșit! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului pentru COVID-19. A reușit sau nu să se infecteze?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies