Viorel e in scandal cu blonda cu care a fost prins in hotel! Lis: "Stai in banca ta!" Dama de consum a dat tot din casa: "Mi-a platit chiria, a vrut sa imi cumpere apartament"

Dama de companie cu care Viorel Lis a fost prins zilele trecute in companie intima, intr-o camera de hotel, a facut dezvaluiri incredibile.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Am stat mai multe nopti cu Lis, a venit la mine intr-o duminica beat, weekendul acesta. Cum poti sa minti sa zici ca nu e adevarat? Dar cand veneai la mine acasa si imi spuneai ca vrei sa stai cu mine in fiecare noapte, aveam ce discuta? Cand veneai noaptea la mine, nu te gandeai ca te vede lumea? Ca rade lumea? Si cat de urat vorbeai de sotia ta? Spunea ca sta cu ea din mila, ca nu s-au mai culcat de multi ani, ca nu mai e iubire, ca trage de el sa ii faca un copil.

Viorel Lis mi-a platit mie chiria. Am stat pentru bani eu. Nu este vina mea. Nu stiu ce probleme are cu banii, a fost generos cu mine. A vrut sa imi cumpere si un apartament. Eu nu l-am luat cu forta la mine acasa sau in pat. Imi spunea mie ca Oana trage de el sa ii faca un copil si ca el nu vrea",
a marturisit tanara cu care Viorel Lis a aparut intr-o camera de hotel.

"Minte. Tu stai in banca ta. Nu, se vede clar ca mine", a raspuns Viorel Lis acuzatiilor aduse, conform Antena 1.

"Fai, proasto, eu am stat cu el la bine si la rau. M-am saturat sa fiu jignita. De unde stie ea ca vreau un copil cu Lis?",
a spus Oana enervata de ce aude.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate