Viorel îi dă lovitura de grație Vulpiței! I-a propus o colaborare lui Rafaelo. Cum va reacționa Veronica?

Viorel a trădat-o pe soția Vulpiță. Bărbatul din Blăgești este hotărât să colaboreze cu nimeni altul decât Rafaelo, artistul pe care nu îl avea deloc la suflet din cauza apropierii dintre acesta și Veronica.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Viorel îi dă lovitura Vulpiței! Vrea colaborare cu Rafaelo

Viorel îi dă lovitura de grație Vulpiței! I-a propus o colaborare lui Rafaelo. Cum va reacționa Veronica?


In articol:

Viorel îi dă lovitura de grație Vulpiței. Anunțul bărbatului a luat-o prin surprindere, fără doar și poate, pe Veronica. Bărbatul din Blăgești s-a hotărât să contracareze artistic acțiunile nevestei. Cum? Ei bine, deși pare ireal, acesta i-a propus o colaborare lui Rafaelo, pe care până ieri nu îl avea deloc la suflet, din cauza apropierii dintre artist și soția lui.

Citeste si: Reportaj cutremurător! Cum arată școala online pentru copiii din satele din România: „Cea mai mare dorință e să am și eu curent electric”

Citeste si: George Burcea, o nouă lovitură cumplită pentru Andreea Bălan! Este ireal ce i-a făcut mamei copiilor lui

Citeste si: Marcel Ciolacu a plecat de la spital! Ce i-au spus medicii în urma analizelor făcute

În momentul în care Vulpița a decis să lanseze o piesă alături de Rafaelo, Viorel a explodat și chiar și-a amenințat soția. Surprinzător sau nu, acum, bărbatul din Blăgești a trecut la acțiune și se pare că a făcut pace cu Rafaelo. Mai mult decât atât, este decis să îi facă concurență serioasă Vulpiței, printr-o colaborare cu artistul.

”Viorel mi-a propus să facem o piesă, iar eu am acceptat. M-am împăcat cu Viorel. Nu am niciun conflict cu nimeni”, a declarat Rafaelo.

Eu am cântat zece ani la biserică”, a dezvăluit Viorel Stegaru, după care a oferit și o demonstrație.

Vulpita, confesiuni despre casatoria cu Viorel

Cu lacrimi in ochi, Vulpita s-a confesat in fata Mirelei Vaida. A spus ca nu l-a placut niciodata pe Viorel, dar nu a avut de ales. Avea o situatie financiara precara si nu stia ce sa mai faca pentru a nu mai trai de pe-o zi pe alta.

"Nu prea imi placea de Viorel inca de la inceput. Dar aveam nevoie de bani", a spus Vulpita la TV. S-a maritat si a facut un copil la o varsta frageda, cand alte fete nici nu concep sa faca asemenea pasi importanti in viata. "Nu prea eram fericita cu el. Nu eram pregatita. Nu prea mi-am dorit sa fac un copil, ca nu stiam ce sa fac, dar nu am avut de ales", a completat Veronica Stegaru.

Viorel îi dă lovitura de grație Vulpiței! I-a propus o colaborare lui Rafaelo. Cum va reacționa Veronica?

Rafaelo a vorbit foarte frumos despre Vulpița, după ce a ajuns să o cunoască mai bine în timpul filmărilor.

„La filmările clipului, Vulpița a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toată perioada filmărilor, chiar și atunci când nu se filma. Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și simplă. Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a declarat Rafaelo pentru cancan.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate