Vedete

Viorel Lis, dorinte post-mortem: "Vreau sa fiu incinerat, iar cenusa sa fie..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Viorel Lis, dorinte post-mortem: "Vreau sa fiu incinerat, iar cenusa sa fie..."icon photo
Viorel Lis este pregatit de orice si are totul stabilit pentru ziua in care va parasi aceasta lume. Fostul edil al Capitalei a facut o lista cu lucrurile care trebuiesc facute dupa moartea lui si isi doreste ca acestea sa fie respectate.

Viorel Lis a marturisit in direct  care sunt ultimele lui dorinte.


"Pentru cazul morţii mele, dispun de următoarele: doresc să fiu incinerat şi cenuşa să fie păstrată în currtea casei natale. În ceea ce priveşte pe soţia mea moştenitoare, ultima mea soţioară, Oana Lăcrămioara Lis, iubirea vieţii mele, trebuie în memoria mea, să aştepte 1 an după moartea mea. Apoi să-şi refacă viaţa cu cineva care o iubeşte şi respectă.

Nu îi dau voie să se mărite cu acte şi nici în Biserică. Vreau să se ocupe de casa de la ţară şi terenurile mele. Nu vreau ca eventualul copil al Oanei, prin inseminare, nu vreau să poarte numele meu. Nu vreau să plângă nimeni. Vreau să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze, vă rog", a spus Viorel Lis.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune