Viorel Lis trece prin momente cumplite: "Analizele nu mi-au ieşit bune, mă ia aşa un tremurat ca un cutremur"

Fostul edil nu se simte bine si analizele nu i-au iesit ok. Aceste aspecte o fac pe Oana sa fie din ce in ce mai trista.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Sunt sub tratament, analizele nu mi-au ieşit bune, RMN-ul a ieşit aiurea, iau vreo 12 doctorii dimineaţa, la prânz şi seara. Costă destul de mult, Oana se ocupă de asta. Mă simt bine, măcar pot să merg, să vorbesc. Eu am probleme la cap, nu la picioare! Câteodată mă ia aşa un tremurat ca un cutremur, dar cu doctoriile astea mă simt mai bine.

Nu sunt deprimat. Din contră, îmi trăiesc viaţa, mereu sunt pus pe glume, râd şi cred că o să mor râzând. Eu vreau să trăiesc... Cât trăiesc, trăiesc! Am nevastă tânără, mă distrez, mă plimb. Mă uit la TV, merg şi la păcănele, pun la pariuri. Nu bag bani mulţi! Nu joc pentru câştig, joc să mai uit de minunile astea de probleme, să treacă timpul", a recunoscut Viorel Lis, conform Ring.

Fostul edil a marturisit ca starea in care el se afla a deprimat-o profund pe sotia sa, Oana.

"Oana e deprimată! Are mai multe... În primul rând e supărată pentru mine, apoi trebuie să îşi facă şi ea analizele şi mai e supărată şi din cauza familiei ei... Dar ea aşa a fost mereu, mai slabă de înger, mai fricoasă! Mereu i-a fost frică de avion, de uşi, are frică de tot! La mall niciodată nu intră pe uşile automate, le preferă pe cele laterale...", a mai spus Viorel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate