Viorel Paunescu, presedintele de onoare al clubului Steaua, crede ca Ajax are prima sansa in disputa cu trupa lui Reghe, din Europa League!

Chiar daca spune ca Ajax are prima sansa in dubla cu Steaua, Viorel Paunescu este convins ca ros-albastrii ii pot depasi pe batavi in Europa League.

Distribuie pe:

fara descriereViorel Paunescu, actualul presedinte de onoare al clubului Steaua, este omul care probabil stie foarte multe despre parcursul Stelei din ultimii 30 de ani. A stat langa echipa si in perioada de glorie a Stelei, in 1986, cand ros-albastrii cucereau Cupa Campionilor Europeni, dar si azi, cand echipa antrenata de Reghecampf pare sa-si fi gasit din nou culoarul performantei. Despre dubla pe care Steaua o va juca la inceputul anului viitor in Europa League, cu Ajax Amsterdam, Paunescu spune ca olandezi au reprezentat dintotdeauna o forta in Europa fotbalistica, motiv pentru care batavii au prima sansa in aceasta confruntare. Dincolo de calculul hartiei, Paunescu e de parere ca un Rusescu, Bourceanu sau Chiriches, jucatori exponentiali ai Stelei, ar putea face diferenta in favoarea ros-albastrilor. “Conceptia de joc a Stelei in clipa de fata este una foarte sanatoasa si aduce aminte de Steaua 1986. Gigi Becali, patronul echipei, a invatat in toti acesti ani de cand se afla in fotbal cel mai important lucru: la o echipa mare trebuie sa cumperi jucatori tineri, sa-i cresti, sa obtii rezultate si abia apoi sa-i vinzi. In clipa de fata, jucatorii Stelei pot alcatui in orice moment baza echipei nationale de fotbal. Sunt convins ca Victor Piturca va tine cont de valoarea acestor baieti. Chiar daca el nu vorbeste de doi ani cu Gigi Becali, a dovedit tot timpul ca este un selectioner obiectiv”, este de parere Viorel Paunescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate