Viorel, prima reacție după ce a fost părăsit de Vulpița! Nu se poate opri din plâns: „Trebuia să bag divorț de prima dată”

Viorel și Vulpița din Blăgești nu mai locuiesc împreună! Vulpița l-a părăsit.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Viorel, prima reacție după ce a fost părăsit de Vulpița!


In articol:

Viorel, prima reacție după ce a fost părăsit de Vulpița! Anunțul a venit ca o bombă în showbiz-ul românesc. Vulpița l-a părăsit pe Viorle și stă singură la hotel. Cum a reacționat soțul acesteia? Viorel Stegaru nu a mai suportat presiunea și a început să plângă.

Soțul Veronică a izbucnit în lacrimi după toate acuzațiile care i-au fost aduse, în special că își bate soția. După rezultatul testului poligraf și plecarea soției, Viorel are un singur regret: că nu a divorțat deja de Vulpița.

Citeste si: Emily Burghelea și informația care aruncă totul în aer! A filmat-o pe Vulpița când i-a mărturisit că e agresată?

Citeste si: Ce face Mirela Vaida când scapă de Vulpița și Viorel. Prezentatoarea TV uită de cuplul fenomen în timpul liber

Citeste si: De ce Vulpița nu va putea avea niciodată mașina de la Rafaelo! Nici măcar cântărețul nu știa asta

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și ceară scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună”, a declarat Viorel printre lacrimi, la Acces Direct.

Viorel, prima reacție după ce a fost părăsit de Vulpița!

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Vulpița din Blăgești surprinde din nou! În ediția de joi, 25 iunie, a emisiunii prezentate de Mirela Vaida, Veronica Stegaru a făcut un anunț cu care i-a șocat pe telespectatori, dar și pe Mirela Vaida. De ce? Ei bine, tânăra l-a părăsit pe Viorel și a anunțat în direct că a plecat din apartamentul în care locuia cu Viorel. (Citeste si: S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”)

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Se pare că relația soților din Blăgești atârnă pe un fir de ață și nu prea mai există cale de împăcare între cei doi, mai ales după nenumăratele discuții din ultimele săptămâni. Veronica și Viorel Stegaru se ceartă zilnic și își aduc acuzații grave unul altuia. Ei bine, Vulpiței i s-a umplut paharul și a pus piciorul în prag. Sătulă de reproșurile soțului ei, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat. Unde și cu cine?

Citește continuarea știrii AICI.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate