Viorel Stegaru a comis-o din nou! A dansat cu altă femeie, chiar sub ochii Vulpiței. Reacția tinerei din Blăgești a fost total neașteptată

Viorel a invitat-o la dans pe asistenta Emily chiar în fața Vulpiței. Reacția femeii a fost una total neașteptată.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Viorel Stegaru a comis-o din nou! A dansat cu o altă femeie, chiar sub ochii Vulpiței. Reacția tinerei din Blăgești a fost total neașteptată


In articol:

Viorel Stegaru a comis-o din nou. Bărbatului din Blăgești nici că i-a păsat că soția lui este de față și a luat-o la dans pe asistenta Emily. Surprinzător sau nu, Vulpița a reacționat extrem de calm și nu a arătat nici măcar o urmă de gelozie pentru gestul bărbatului ei. 

Viorel a invitat la dans o altă femeie. Cum a reacționat Veronica?

Veronica a arătat până acum că este o femeie extrem de geloasă și nu o dată i-a făcut scandal lui Viorel din cauza altor femei. Este adevărat că gelozia femeii este alimentată de soțul ei, care imediat când vede o femeie frumoasă, nu ezită să o strângă în brațe sau să îi facă ochi dulci, iar Vulpiței nu prea îi convine acest comportament. Acum, însă, lucrurile au stat altfel, iar tânăra din Blăgești nu a fost geloasă pe soțul ei. 

Viorel Stegaru a comis-o din nou! A dansat cu o altă femeie, chiar sub ochii Vulpiței. Reacția tinerei din Blăgești a fost total neașteptată

Citeste si: O tânără de 26 de ani, prinsă drogată la volan! A provocat un accident, iar la venirea poliției nici nu a putut deschide gura să vorbească

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, surprinși în ipostaze intime. Ce se întâmplă cu adevărat între cei doi?

Citeste si: Puterea Dragostei 6 iunie: Adevăratul motiv pentru care Ramona nu face mai mulți pași spre Livian: „Se gândește și la Bianca”

În emisiunea de vineri, 5 iunie, a emisiunii prezentată de Mirela Vaida, într-una din pauzele publicitare, Viorel a invitat-o la dans pe asistenta Emily. Blonda, cunoscută pentru felul ei energic de a fi, nici nu a stat pe gânduri în momentul în care Viorel i-a lansat invitația. 

Vulpița se afla lângă bărbatul ei, dar a avut o reacție liniștită. Deși toți se așteptau ca Veronica să reacționeze urât, aceasta doar și-a privit soțul cu zâmbetul pe buze și a admirat cele câteva secunde în care a jucat-o pe Emily.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate