Viorel Stegaru a trecut la amenințări, după ce Vulpița a lansat piesa cu Rafaelo. Are dovezi care o compromit pe Veronica?: „O să vedeți ce o să apară...”

Scandalul ia amploare. Viorel a trecut la amenințări, la scurt timp după ce a fost lansată piesa Vulpiței, în colaborare cu Rafaelo.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Viorel Stegaru a trecut la amenințări, după ce Vulpița a lansat piesa cu Rafaelo. Are dovezi care o compromit pe Veronica?: „O să vedeți ce o să apară...””


In articol:

Scandalul dintre Vulpița și Viorel, generat de colaborarea dintre aceasta și artistul Rafaelo, ia amploare. După ce a fost lansată piesa ”Doi îndrăgostiți”, Viorel a intrat furios în platoul emisiunii și a început să amenințe. 

Vulpița și Rafaelo speră să dea lovitura cu hitul ”Doi îndrăgostiți”, însă, nu putem spune același lucru despre Viorel, care în loc să se bucure de succesul soției lui, este gata să îi ceară divorțul din cauza colaborării cu Rafaelo. 

Viorel deține informații care o compromit pe Vulpița?

Mai mult decât atât, Viorel a început să amenințe în direct că va posta lucruri compromițătoare despre soția lui!”Mâine sau poimâine, nu știu exact când. Nu am de ce să mă mai liniștesc. O să vedeți ce postări o să facă Viorel. Atât am avut de zis”, a fost reacția lui Viorel. Rafelo a reacționat imediar: ”Ia telefonul, Viorele, postează acum”, a zis artistul. 

Citeste si: Explozie de decese din cauza COVID-19, în România. Au fost raportate încă 15 victime

Citeste si: Credeați că am scăpat din 15 mai? Ce urmează o să dureze doi ani

Citeste si: Jador, dezvăluiri șocante despre Ella: „Nu mi-am dorit niciodată o...”

Citeste si: Va da din nou lovitura? Vulpița și Rafaelo au lansat piesa „Doi îndrăgostiți lulea”. Cum sună melodia?

Viorel Stegaru a trecut la amenințări, după ce Vulpița a lansat piesa cu Rafaelo. Are dovezi care o compromit pe Veronica?: „O să vedeți ce o să apară...””

”O să vedeți ce o să iasă, ce postări o să fie. Viorel o să le facă. O să vedeți Facebook-ul și ce o să spun eu acolo.”, a amenințat soțul Vulpiței. Mirela Vaida l-a întrebat dacă i-a plăcut piesa, iar Viorel a dat un răspuns care nu a surprins pe nimeni.

”Nu-mi place absolut nimic. Este o țigănie, asta nu îmi place. Doamna Mirela, în primul rând nu trebuia să cânte despre mine. Ce am zis eu?”, a mai zis Viorel. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate