Viorel Stegaru îi declară din nou război lui Rafaelo. Bărbatul din Blăgești, comportament violent la adresa artistului, în direct: „Ești un escroc”

Viorel l-a luat din nou în vizor pe Rafaelo, după ce a aflat în direct că urmează să lanseze o nouă melodie alături de Vulpița. Bărbatul din Blăgești l-a jignit pe artist.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Viorel Stegaru îi declară din nou război lui Rafaelo. Bărbatul din blăgești, comportament violent în direct la adresa artistului: „Ești un escroc”
viorel


In articol:

Vulpița este pe cale să lanseze un nou hit alături de Rafaelo și bineînțeles că Viorel se împotrivește categoric acestei colaborări. Deși părea că lucrurile s-au clarificat între bărbatul din Blăgești și fostul concurent de la Puterea dragostei, ei bine iată că istoria se repetă.

Viorel Stegaru l-a jignit pe Rafaelo în direct

Viorel a cedat nervos în direct, în momentul în care a aflat că soția lui și artistul Rafa vor colabora din nou. Ba mai mult, acesta l-a jignit și l-a făcut escroc în direct. Rafaelo nu s-a lăsat și i-a dat imediat replica. 

Citeste si: Ce a făcut Vulpița imediat după ce asistenta Emily Burghelea și-a anunțat demisia? „Am vorbit tot. Tot ce am...”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală! Emily Burghelea a mințit? Vulpița și Viorel au spus tot ce s-a întamplat sâmbătă noaptea: „A pus-o pe Veronica să danseze cu fundul la cameră. Era beată”

Citeste si: Viorel recunoaște că Emily Burghelea a avut dreptate: ”Am bătut-o pe Vulpița! Am înjurat-o, i-am luat telefonul”

”Nu. Am spus că ăsta este un escroc.”, a spus Viorel, extrem de nervos. 

”Vorbește frumos, băi bicilistule”, i-a răspuns imediat Rafaelo.

Viorel Stegaru îi declară din nou război lui Rafaelo. Bărbatul din blăgești, comportament violent în direct la adresa artistului: „Ești un escroc”
rafa

Motivul pentru care Viorel a explodat la auzul veștii este acela potrivit căruia Vulpița a ținut totul secret și l-a pus în fața faptului împlinit. Asta îl duce pe soțul Veronicăi cu gândul la o infidelitate. Acesta este convins că între soția lui și Radaelo este ceva mai mult decât o simplă colaborare artistică. 

 ”Doamna Mirela, pe altcineva nu a găsit? Doar pe el? Ce hit?! Nu îi dau voie să facă. Când am simțit și l-am sunat și nu a zis nimeni nimic. Sunt apropiați! Nu mă interesează!”, a zis soțul Veronicăi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce a făcut Vulpița imediat după ce asistenta Emily Burghelea și-a anunțat demisia? „Am vorbit tot. Tot ce am...”

VIDEO| Caz șocant în Galați: Un tată aproape că şi-a ucis în bătaie bebeluşul. Mama copilului a încercat să îl acopere

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Bădălău, despre românii din străinătate: „Eu am spus clar...”

Ultimă oră! Ce i se întâmplă lui Emily Burghelea, chiar acum, în timp ce este făcută praf de Mirela Vaida, în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies