Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani: „Veronico, d-aia te-ai îndrăgostit de el”

Imagini nemaivăzute până acum! Cum arăta Viorel Stegaru înainte să ajungă celebru

Autor: C.G.

In articol:

Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani
Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani

Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani.

Acum este zilnic pe micile ecrane, dar înainte, Vulpița și Viorel Stegaru duceau o viață foarte modestă în satul lor din Blăgești. Un prieten apropiat de-al cuplului a venit în emisiune și a vorbit despre viața celor doi înainte de faimă. În urmă cu 13 ani, Viorel arăta ca un alt om. Soțul Vulpiței purta ochelari, avea mult mai mult păr în cap, nu avea nasul strâmb și nici dintele de argint.

Prietenul lui Viorel a prezentat în cadrul emisiunii mai multe imagini cu acesta, de când se afla în floarea vârstei, pe la 20 și ceva de ani. Imaginile au fost surprinse la o înmormântare. Când a văzut imaginile, Mirela Vaida a vut un șoc și l-a complimentat pe Viorel. „Uite-l pe Viorel cu ochelari! Zici că-i prințul Charles. Ești alt om!”, a declarat Mirela Vaida.

Citeste si: Noua asistentă a Mirelei Vaida, atacată! Admiratorii Cosminei Adam: ”Ai făcut cea mai mare greșeală”

Citeste si: Vulpița și Viorel, „sechestrați”? Ce se întâmplă, de fapt, când nu sunt filmați. Detalii șocante

Citeste si: Ăsta e apogeul telenovelei Vulpița. Marian, cel acuzat că a sechestrat-o, s-a lansat în muzică

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Eram mai mic. Eram țârcovnic(...) Părul (n. red) a mai dispărut. Aveam în jur de 20 și ceva de ani”, a menționat Viorel.

Veronico, d-aia te-ai îndrăgostit de el, că l-ai văzut la biserică. L-ai văzut cu ochelari, cu pleata mare”, aadăugat prezentatoarea emisiunii. „Nu, n-avea ochelari”, a reacționat imediat Vulpița.

Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani
Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani

Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Motivul pentru care Viorel Stegaru are acum nasul strâmb: „A căzut de la patru metri...”

Prietenul lui Viorel susține că soțul Vulpiței are o voce foarte bună, iar împreună cu Veronica formează un cuplu foarte potrivit. În imagini nu poate trece neobservat un alt detaliu, Viorel avea nasul drept! Ce s-a întâmplat de atunci? Soțul Veronicăi a căzut dintr-un salcâm.

„A căzut de la patru metri și și-a spart nasul, din salcâm. După aceste imagini, Veronico, te mai îndrăgostești o dată?”, a declarat Mirela Vaida.  „Nu!”, a fost răspunsul categoric al Vulpiței.

Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani
Viorel Stegaru, înainte să ajungă celebru! Cum arăta la 20 de ani

Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina: „Să suni la ambulanță disperat și...”

Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina. Apariția unui prieten din copilărie de-al lui Viorel i-a răscolit Vulpiței multe amintiri. În urmă cu doi ani, Vulpița a fost pe cale să piardă sarcina. Veronica se afla într-un autobuz, iar din cauza căldurii, acesteia i s-a făcut rău.( Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în scandalul în care e implicată Emily Burghelea: ”A reacționat ca o femeie normală. Nu a tăcut!”)

În acel moment, norocul Vulpiței a fost că prietenul lui Viorel din copilărie se afla în autobuz. Bărbatul, indignat de modul cum Vulpița era tratată, a filmat momentul și l-a adus în emisiune. Ambulanța nici nu a vrut să o ia pentru că „nu avea bani”.

Citește continuarea AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies