Viorel Stegaru plânge de dorul Vulpiței! „Încă îți simt mirosul. Fac orice...”

Viorel Stegaru își plânge suferința. Bărbatul din Blăgești nu mai poate de dorul Vulpiței. Ce declarație i-a făcut soției pentru a o convinge să se întoarcă la el.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Viorel Stegaru plânge de dorul Vulpiței! Bărbatul o imploră pe Veornica să se întoarcă la el
viorel


In articol:

În urmă cu câteva zile susținea sus și tare că nu mai vrea să audă despre Vulpița, iar acum plânge de dorul ei. Viorel Stegaru este distrus după plecarea Veronicăi, care s-a mutat la Blăgești alături de părinții și fetița ei.

Viorel Stegaru plânge de dorul Vulpiței! „Încă îți simt mirosul. Fac orice...”

Doar că soțul ei nu prea poate să trăiască fără ea, iar asta o dovedește lacrimile amare pe care le-a vărsat în urmă cu o zi, chiar în camera matrimonială unde dormea alături de tânăra din Blăgești. 

Sunt șase zile de când Vulpița nu mai este lângă Viorel, iar singurătatea îl omoară pe soțul Veronicăi, care și-a dat seama că nu poate și nu vrea să trăiască fără mama fetiței lui, pe care o roagă să se întoarcă la el, prin declarații de dragoste pe care nimeni nu credea că le va auzi vreodată din gura lui Viorel Stegaru.

”Nu-mi place așa singur, trebuie să fie aici. Am dormit singur, nu se poate așa. Sunt ultimul prost, stau așa și mă uit după ea cum a plecat”, a spus Viorel.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Viorel Stegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

Citeste si: Șoc în televiziune! Vulpița și Viorel au fost, de fapt, concediați. Decizia are legătură cu Emily Burghelea

Citeste si: Mirela Vaida, duet cu Vulpița? E nebunie printre fanii prezentatoarei tv

La scurt timp după ce și-a plâns dorul și singurătatea, Viorel Stegaru a dat-o în romantism și i-a făcut declarații de iubire soției Vulpiță, care se află în momentul de față în Blăgești și care nu pare să îi ducă prea tare dorul bărbatului ei. 

Viorel Stegaru plânge de dorul Vulpiței! Bărbatul o imploră pe Veornica să se întoarcă la el
viorel

”Te iubesc mult, încă îți simt mirosul. Vreau ca în zilele următoarele să fim din nou o familie unită, vreau să vii înapoi, să vii acasă. Dacă vii înapoi, o să aduc și fata și o să fim o familie.

Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai resist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină”, a mai spus Viorel. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate