Viorel vrea să o detroneze pe Vulpita. Si-a lansat prima melodie: „Sa se auda in Romania”

După succesul soției lui, Viorel Stegaru s-a lansat și el în muzică cu piesa „Să se audă în România”.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Viorel vrea să o detroneze pe Vulpita. Si-a lansat prima melodie


In articol:

A venit și rândul lui Viorel Stegaru să se lanseze în muzică. Vulpița a avut un adevărat succes după ce a scos piesa „Hai la București Vulpița”, alături de Axinte.

Viorel speră să ajungă cel puțin la nivelul soției lui. Alături de cântăreața de muzică populară Maria Constantin, soțul Veronicăi a lansat piesa „Să se audă în România”.

În videoclip apare și Vulpița, așa cum și Viorel a fost în clipul soției lui.

Citeste si: Jador și Culiță Sterp îl ironizează pe soțul Vulpiței. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare

Citeste si: Jador, acuzat că a scris un bilet de amenințare soților Stegaru: „Sunt unul din suspecții Vulpiței! Eu îmi respect dușmanii!”

Citeste si: Jador, noi declarații despre Vulpița. Ce a spus artistul despre nouă vedetă de pe Youtube

„Să se audă în România/ Jos Vulpița, sus Maria/ Ascultați de Viorel, că așa e cum zice el”, sunt câteva din versurile melodiei.

Viorel Stegaru a filmat mai multe scene în care este foarte apropiat de cântăreața Maria Constantin, chiar sub ochii Vulpiței.

Viorel vrea să o detroneze pe Vulpita. Si-a lansat prima melodie

Jador o face praf pe Vulpiţa după ce a ajuns numărul unu în trending: "Cum să mă ia Vulpiţa? Nu m-a luat nimeni până acum. Ce aveţi?"

Jador le-a transmis fanilor săi un mesaj tranşant după ce a văzut că Vulpiţa este pe locul unu în trending, iar el a căzut pe locul secund.

Jador a rămas uimit când s-a văzut detronat de Vulpiţa. Fostul concurent de la Puterea Dragostea a scos recent hit-ul “Dau Moda” alături de Lino Golden, care urcat rapid pe locul unu în trending pe Youtube. Din urmă a venit Vulpiţa, noua vedetă naţională, care şi-a lansat propria melodie alături de Axinte şi a spart topurile româneşti.

Lui Jador încă nu-i vine să creadă că a fost detronat de Vulăpiţa şi se întreabă cum a fost posibil acest lucru. Artistul pune la îndoială calităţile vocale ale Vulpiţei şi crede că munca că nu este corect ce se întâmplă.

„Cred că majoritatea populației are conoravirus pentru că am văzut că pe locul 1 se ține tare Vulpița. Și noi toți cei care muncim din greu, plus talent, muzică, videoclipuri, versuri, gândire, zile întregi la studiu, să fii locul 1 la trending, am muncit foarte mult. Dar nu, anul ăsta este fița, locul 1 e Vulpița! Nu înțeleg, m-a dat jos de pe locul 1 din trending Vulpița. Eu nu pot să cred. Nu m-a dat jos nimeni din România, m-a dat jos Vulpița, nu pot să cred”, a spus Jador. (Citeste si: Jador, lovit de blestem? Ce a pățit fostul concurent de la Puterea dragostei)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate