Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Gabriela Firea a ieșit plângând de la ședință

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, în ședința Comitetului Executiv, că demisionează din funcția de președinte al PSD.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Viorica Dăncilă a demisionat aseară de la ședința PSD, după o ședință a CEX de aproape șase ore. 

Citeste si: Un tânăr a fost înjunghiat de 14 ori într-un magazin din Constanța! Atacul sângeros fost filmat: „M-am temut pentru viața mea”

Citeste si: De cine se teme Radu Mazăre din închisoare? Fostul primar a semnat cu cea mai tare firmă de securitate din lume pentru a-i păzi hotelul din Madagascar EXCLUSIV

Citeste si: Viorica Dăncilă, adevărul despre performanțele școlare! A fost trimisă la un liceu mai slab pentru că a ratat un examen și a fost respinsă la Politehnică

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Gabriela Firea a ieșit plângând de la ședință

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD și o dată cu ea șapte vicepreședinți din cei 16 au demisionat. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Carmen Dan și Roxana Mînzatu. De asemenea, a demisionat și Gabriel Mutu. 

Eu mi-am depus demisia. A fost un act unilateral. Au vorbit fiecare dintre colegi. Unii au considerat că e necesar schimbarea conducerii partidului. Am considerat că sunt un președinte responsabil care vrea să iasă pe ușa din față și acest lucru trebuia realizat”, a spus Viorica Dăncilă la finalul ședinței.

Ședința de la sediul PSD s-a terminat cu lacrimi amare pentru unii dintre membri.

Gabriela Firea a ieșit din sală plângând, în urma unei dispute cu Marian Oprișan, potrivit informațiilor Digi24. Politicianul i-ar fi reproșat că e „manevristă, cu manevre securiste” și că trage partidul în jos pentru că îl susține pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.

fara descriere

Șefia paristului PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu. De asemenea, Paul Stănescu a fost votat secretar general, în locul lui Mihai Fifor. Și Eugen Teodorovici a renunțat la funcția de președinte executiv al PSD.

Fosta șefă PSD, Viorica Dăncilă a afirmat că nu regretă că a candidat la alegerile prezidențiale. 

„Am făcut tot ceea ce am putut. Nu nu îmi pare rău de acest lucru. Eu cred că trebuie să luăm în calcul și condițiile în care am candidat. Să luăm în considerare că în 2014 niciunul nu era în funcție. Mă bucur că PSD a obținut totuși voturile pe care le-a obținut în 2016”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate