Viorica Dăncilă, decizie radicală în privința votului de la referendumul de duminică

Viorica Dăncilă s-a răzgândit în legătură cu participaera la votul de la referendumul de duminică. Ce decizie radicală a luat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Dacă în urmă cu puțin timp Viorica Dăncilă declara că vrea să voteze la referendumul de duminică, se pare că între timp lucrurile s-au schimbat. Premierul României și-a reconsiderat decizia și nu se va prezenta mâine, 26 mai, la urne.

Klaus Iohannis o lăudase inițial pentru declarația făcută în legătură cu participarea la referendum. „Mă bucură că sunt pesediști care se trezesc și își dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică până și pentru PSD. Este tipicul PSD de a lucra cu dublă măsură, cu un mesaj prin care să pară democrați, iar prin spate umblă să-i descurajeze pe români. Pot să vă spun că PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine”, a declarat Klaus Iohannis miercuri.

„Nu pot să fiu de acord cu cele declarate”, a spus Viorica Dăncilă după ce a urmărit discursul președintelui.

Citeste si: Mircea Badea o atacă pe Viorica Dancilă: „Imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin”

Viorica Dăncilă a declarat inițial că va participa la referendumul de duminică

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor. (...) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Viorica Dăncilă cu câteva zile în urmă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate