Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Un interviu incisiv despre viața de înainte, din timpul și de după mandatul de Premier al României

Viorica Dancilă se va afla față în față cu Denise Rifai, într-un interviu exclusiv, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Autor: Ana Maria

Fostul prim-ministru al României va răspunde tirului de intrebări ale celebrei jurnaliste, despre funcția importantă pe care a ocupat-o în Guvern, despre gafele făcute si atât de comentate în spațiul public, dar și care este cea mai scumpă broșă pe care o deține în garderoba sa, toate acestea, dar și multe alte întrebări incomode își vor găsi răspunsul în această seară, în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai”.

“Este o întâlnire foarte așteptată, cred că de toată lumea. Mi-am dorit foarte mult un interviu cu Viorica Dancilă, si iată că, în cele din urmă, se și intâmplă. Este un interviu plin de intrebări incomode, i-am adresat fostului premier Viorica Dancilă toate întrebările pe care mi-aș fi dorit să i le adresez. Intrebările sunt foarte variate, atât pe parte ce țin de chestiuni de styling personal, îndelung dezbătute în vremea mandatului său, cât și cele legate de relația sa cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Am încercat să aflu dacă îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea pentru cariera politică pe care a avut-o în ultimii  2 ani și jumătate și, cel mai mult, am încercat să descopăr femeia Viorica Dancilă dincolo de politic”, a declarat Denise Rifai. 

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În fiecare marți, de la 23:00, în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai” invitații – personalități din diverse domenii – vor oferi publicului telespectator Kanal D cele mai sincere răspunsuri la cele mai incomode întrebări. Invitații vor avea la dispozitie 2 minute, pentru fiecare răspuns oferit, la cele 40 de intrebări adresate de gazda emisiunii, Denise Rifai. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce beneficii are în continuare Viorica Dăncilă, deși nu mai este Premierul României

Cum arată casa în care a locuit Viorica Dăncilă în tinerețe. FOTO

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Imagini rare cu fostul Premier al României

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies