Vedete

Viorica Dăncilă gafează din nou! Ce a putut să spună premierul

Viorica Dăncilă s-a bâlbâit la şedinţa de Guvern.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Viorica Dăncilă gafează din nou! Ce a putut să spună premierul icon photo
 
Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă. În prima şedinţă de Guvern a acestui an premierul a spus că România a „devastat” state puternice precum Franţa sau Germania. 
 
„România se situează pe locul 7 în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând… devansând state puternice, precum Franţa, cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia cu 3,8%”, a spus premierul.
 
Deşi a lăudat exporturile ţării noastre, ea a omis să menţioneze cu cât au crescut importurile. 
 
Bâlba Vioricăi Dăncilă a făcut-o iar subiectul criticilor, mai ales că nu este prima dată când se află în acest gen de situaţie. În trecut ea a fost atacată de multe ori pentru greşelile din discursurile ei.
 
Viorica Dăncilă gafează din nou! Ce a putut să spună premierul
 
„Aflu că Dăncilă e la Bruxelles pentru a pregăti preşedinţia Consiliului UE. Haideţi să vă spun cum se vede preşedinţia română de la „firul ierbii", adică din PE, una dintre instituţiile cu care Consiliul UE va trebui să lucreze. De obicei, guvernul care asigură preşedinţia Consiliului UE îşi trimite cu jumătate de an sau chiar cu un an înainte miniştrii în PE, ca să discute cu deputaţii. 
 
Vă dau un exemplu foarte concret: sunt coordonatorul (combinaţie de whip şi purtător de cuvânt al) grupului PPE pentru politica externă. Am primit în biroul meu miniştrii de externe ai guvernelor care pregăteau preşedinţia şi cu un an înainte, pentru a vorbi despre priorităţile grupului, despre crizele în curs, despre agenda potenţială etc. Nu sunt vizite de curtoazie, ci contacte care permit informarea şi consultarea. Şi statele mai noi, şi cele mai vechi au făcut acelaşi lucru. Ei bine, guvernul român e primul de când sunt eu în PE care nu a trimis nici măcar un semn către deputaţi. Am întrebat şi alţi colegi din grupul meu politic, dar şi din alte fracţiuni parlamentare dacă au văzut picior de ministru sau secretar de stat din guvernul Dăncilă călcând prin PE. Nimeni nu a avut această mare onoare.
 
O întreb direct pe marioneta agramată de ce nu a trimis pe nimeni în PE până în acest moment, când mai sunt 8 zile şi PE intră în vacanţă? Nici măcar asta n-a înţeles în cei 9 ani cât a fost membră a forului legislativ european?”, a scris pe Facebook, la începutul lunii decembrie, europarlamentarul Cristian Preda. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune