Viorica Dăncilă îl va demite pe Remus Borza! Cum a reacționat consilierul economic al premierului

Informații de ultim moment! Ce se întâmplă în politica din România: Viorica Dăncilă îl va demite pe Remus Borza.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Sunt informații de ultim moment! Premierul României, Viorica Dăncilă, a luat decizia de a-l deminte luni pe Remus Borza, consilierul său economic. Bărbatul a anunțat o reducere a numărului de bugetari și o scădere a numărului de ministere.

„Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura țară din lume care plătește mult mai bine salariații din sectorul public decât pe cei din sectorul privat. Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administrația. Și la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în România”, a spus Remus Borza la Antena 3.

Decizia a fost luată de Premierul României, Viorica Dăncilă. Actele vor fi semnate luni, când vor apărea în Monitorul Oficial.

”A făcut afirmații în nume personal care nu se regăsesc în programul guvernului!”, a spus Viorica Dăncilă.

Citeste si: Gabriela Cristea, în rochie scurtă la trei luni de la naştere! Uite cum arată! Vedeta nu a slăbit cât şi-ar fi dorit! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Un an de la decesul fulgerător al prezentatorului George Berevoianu, la doar 41 de ani! Înainte să moară, George a fost în Costa Rica cu o blondă misterioasă! FOTO

Citeste si: Bacalaureatul le-a făcut probleme concurenților de la Puterea Dragostei!  Vezi cine este băiatul din casă care a fost eliminat din examen

Reacția lui Remus Borza

”Este posibil. E dreptul suveran al premierului: cine m-a numit poate să mă și demită. Nu e nicio tragedie, dacă într-adevăr așa stau lucrurile.

Doar că Guvernul Dăncilă și implicit PSD aveau o șansă istorică de a se recredibiliza, de a-și asuma și corecta o anumită evoluție a unor stări de lucruri sau realități economice. Sigur, nu au făcut-o, probabil din rațiuni tot politice, doar că această negare și lipsă de asumare va costa PSD, dar în primul rând va costa țara”, a spus Remus Borza pentru dcnews.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate