Viorica Dăncilă, mai sigură pe ea ca niciodată: „Am în spatele meu atâția români care au încredere în acest guvern”

Viorica Dăncilă nu demisionează. Premierul se bazează pe românii care au încredere în guvernul PSD.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dacă mulți români se așteptau ca Viorica Dăncilă să demisioneze din funcție după alegerile europarlamentare, ea este hotărâtă să nu renunțe la funcția de premier al țării.

Viorica Dăncilă a ieșit din sediul PSD alături de miniștrii Eugen Teodorovici şi Sorina Pintea și a răspuns întrebării de pe buzele multor români.

„Nu am de ce (n.r. - să demizioneze). Am în spatele meu atâția români care au încredere în acest guvern. S-a votat pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare. Dacă cineva vrea să plece guvernul, depune moțiune de cenzură. Daca trece, atunci Guvernul pleacă”, a delarat ea.

Ulterior, Viorica Dăncilă a repetat același lucru și într-o emisiune de televiziune.

"Categoric, nu! Nu demisionez! Cred ca e a 20-a oara cand Iohannis cere demisia, dar asta nu inseamna ca noi spunem da. Guvernul poate cadea in urma unei motiuni prin votul Parlamentului. Daca nu, vom continua guvernarea si programul de guvernare. Eu am incredere ca o motiune nu va trece", a mai spus Dancila.

Citeste si: Mesajul emoționant al unei românce din Anglia! A stat nouă ore la coadă, dar nu a ajuns să voteze: „Sunt dezamăgită. Nu pentru că am mers, ci pentru că țara mea și-a bătut joc de drepturile mele”

Viorica Dăncilă a anunțat de săptămâna trecută că se va prezenta la secția de votare

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor. (...) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Viorica Dăncilă săptămâna trecută.

sura foto: Mediafax

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate