Viorica Dăniclă, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Fostul premier, dezvăluiri emoționante din trecut: „Nu e bine să ai un singur copil”

Viorica Dăncilă, interviu inedit pentru emisiunea Teo Show! Politiciana regretă că nu a avut mai mulți copii.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Viorica Dăniclă este un nume foarte cunoscut în politica românească recentă. Foarte mulți îi cunosc cariera politică a social-democratei, însă nu și latura pe care doar familia o cunoaște. Fostul prim-ministru al României a acceptat să ofere un interviu pentru emisiunea Teo Show, în locuința sa, acolo unde a vorbit deschis despre trecutul ei.

Ea locuiește alături de soțul și fiul ei. Familia lor nu ar fi completă și fără Rocky, cățelul familiei, și Nuf Nuf, o pisică de rasă singapura, care aduc armonie în familia lor.

Locuința Vioricăi Dăncilă este plină cu amintiri din perioada în care a lucrat ca europarlamentar. Fostul prim-ministru a călcătorit foarte mult în timpul manadatului de europarlamentar, motiv pentru care a adus câte o amintire din fiecare țară pe care a vizitat-o. De 38 de ani, Viorica Dăncilă este căsătorită cu soțul ei, Cristinel. Cei doi au împreună un fiu adoptat, pe Victor.

viorica dancila
Viorica Dăncilă, așa cum n-a mai fost văzută niciodată! Cum arată casa fostului premier [Sursa foto: Captură KANAL D]

Viorica Dăncilă, lucruri neștiute din viața de familie

La vârsta de 26 de ani, Viorica Dăncilă l-a adoptat e Victor. Fostul prim-ministru a povestit momentul emoționant în care l-a zărit pentru prima dată pe fiul ei.

„La vârsta de 26 de ani l-am adoptat pe Victor. Viorica Dăniclă, la 26 de ani, era un om carea avea o meserie, un om stăpân pe picioarele lui, dar care nu cred că era era pregătit să facă acest pas. S-a întâmplat că-l văd pe Vicotr, o colegă lucra la o centrală telefonică, eram inginer și lucram la birouri. Mi-a spus într-o dimineață că un copil a fost abandonat și mai multe colege am fost să îi ducem copilului cele necesare.

Am mers, l-am văzut și în momentul acela am realizat că nu îl pot lăsa pe Victor acolo. Am simțit o legătură sufletească. Când am văzut ghemotocul acela mic că plângea și parcă își striga neputința și disperarea, eu am simțit că mi s-a adresat mie și că nu îl pot lăsa acolo. Familia a fost neîncrezătoare la început și e normal, aveam doar 26 de ani. Eram la început de durm și carieră, aveam doar doi ani de când am terminat facultatea”, a povestit Viorica Dăncilă.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

viorica dancila
Viorica Dăncilă, dezvăluiri emoționante despre momentul în care l-a adoptat pe Victor [Sursa foto: Captură KANAL D]

Fostul lider PSD a mărturisit că regretă faptul că nu a avut mai mulți copii, însă a trăit mereu cu o teamă că Victor s-ar putea simți exclus.

Citeste si: Viorica Dăncilă a ajuns șomeră după eșecul de la alegerile prezidențiale? Cu ce se ocupă acum fostul premier

„Da, este adevărat. Am avut multe discuții cu mama mea și îmi spunea după ce l-am luat pe Victor dacă aș mai avea un copil și o să fac diferența între ei. Sunt convinsă că nu aș fi făcut-o, dar am trăit cu această teamă ca Victor să nu se simtă exclus sau dacă iau o decizie să zică că am luat-o numai pentru el. Este foarte bine pentru cine a înfiat să mai aibă copii. Acum regret, trebuiau să mai fie. Nu e bine să ai un singur copil, e bine să fie mai mulți frați. Eu sunt singură la părinți, Victor e singur la părinți”, a dezvăluit social-democrata.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Care este cea mai scumpă broșă a fostului premier Viorica Dăncilă! A vorbit despre pasiunea sa în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Percheziții acasă la Viorica Dăncilă, la câteva ore după ce a apărut în show-ul lui Denise Rifai! Ce documente au ridicat procurorii?

Zodiile vor primi recompense pentru munca depusă până acum. Racii vor primi recompense din punct de vedere financiar

E OBLIGATORIU în toată România! Regula din CODUL RUTIER pe care nu o știe nimeni

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Meseria viitorului, predată în România. Cât costă cursurile și unde se țin

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies