Viorica de la Clejani a rupt tăcerea. Adevărul despre accidentul provocat de Margherita: „Sunt lucruri atât de grave...”

Viorica de la Clejani a făcut primele declarații la o emisiune tv despre scandalul în care a fost implicată Margherita în urmă cu mai bine de 2 luni.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea


In articol:

În urmă cu câteva luni, Margherita de la Clejani deschidea primele pagini ale ziarelor, după accidentul pe care l-a provocat în Capitală. La momentul respectiv, Viorica de la Clejani nu a vrut să deschidă subiectul, ba chiar a reacționat agresiv în prezența jurnaliștilor în momentul în care aceștia au ajuns în fața casei Clejanilor. 

Viorica de la Clejani a rupt tăcerea. Adevărul despre accidentul provocat de Margherita: „Sunt lucruri atât de grave...”

Acum, după luni de tăcere, Viorica de la Clejani a oferit detalii despre accidentul în care a fost implicată fiica ei. Artista a spus adevărul despre momentul în care Marga s-ar fi urcat la volan sub influența substanțelor interzise. 

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui.

Viorica de la Clejani a rupt tăcerea. Prima apariție la tv după accidentul provocat de Margherita
marga

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Margherita de la Clejani a fost luată crunt la mișto! Vezi cine a zis că maimuța fetei Clejanilor e mai inteligentă decât ea!

Citeste si: Testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata! INML are rezultatul

Citeste si: Margherita de la Clejani a dat în mintea copiilor! Ce a făcut cântăreața după ce i s-a interzis să mai urce la volan?

Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Viorica de la Clejani a rupt tăcerea. Prima apariție la tv după accidentul provocat de Margherita
marga

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic. La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit Viorica de la Clejani.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Număr uriaș de infectări cu COVID-19 raportat astăzi! Care este noul bilanț?

Mădălina Manole nu are liniște nici după moarte. Scandal uriaș la cimitir. Ce a făcut Petru Mircea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies