Viorica de la Clejani îi ia apărarea fiicei sale în direct: „Să ne ascundem după degete? E mama drogurilor în România. Pe bune acuma!”

Viorica de la Clejani a vorbit în cadrul unei emisiuni tv în direct despre scandalul drogurilor în care este implicată fiica sa de mai bine de o săptămână.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Viorica de la Clejani a făcut un apel disperat, aseară în fața casei sale, în timp ce Ioniță oferea un interviu în direct. Artista a ieșit ca o leioască din casă și a țipat în gura mea în fața camerei de filmat că vrea ca familia ei să fie lăsată în pace. Pe chipul ei se citea disperarea unei mame neputiincioase în fața informațiilor mediatice care au luat amploare după ce fiica sa a fost prinsă sub influența substanțelor halucinante la volanul mașinii. 

Citeste si: Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în direct: „Am nervi și nu am consumat nimic. De o săptămână sunt terorizată de presă”

Viorica de la Clejani nu crede că Margherita se droghează 

Viorica de la Clejani luptă pentru copiii ei până în pânzele albe și niciodată nu va vorbi despre viciile lor, după cum se vede din declarațiile oferite public până acum. Artista face un apel către presă și oamenii care îi scriu pe rețelele de socializare să fie lăsați în pace. 

Citeste si: Margherita de la Clejani a postat o pentagramă după ce a fost acuzată că ar fi satanistă! Reacția cântăreței, o surpriză pentru apropiați

Citeste si: Moștenitorul imperiului, găsit mort. Blestemul familiei Getty lovește din nou - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

„Vrei să meargă copilu meu pe stradă și să-i dea unul cu ceva în cap? Și să fie filmată să nu poată să se ducă la magazin? Că uite ce a făcut aia, când noi știm toți acum, să ne ascundem după degete? E mama drogurilor în România. Pe bune acuma”, a spus Viorica.

Citeste si: VIDEO | Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

După ce a plâns de nervi și a țipat în fața camerelor, Viorica și-a cerut scuze pentru ieșirea sa. 

„Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!” , a mai spus Viorica de la Clejani disperată pentru situația în care se află.

Viorica de la Clejani recunoaște că nu îl place pe iubitul fiicei sale 

În cadrul aceluiași interviu Viorica de la Clejani a mărturisit că l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale și nu l-a plăcut încă de la prima interacțiune.

„Eu nu am nimic cu băiețașul ăsta. A venit în curtea noastră, s-a prezentat cum s-a prezentat, iar mie nu mi-a plăcut. E părearea mea, nu am nimic cu el. Cred că băiatul ăsta a avut o suferință în trecut tot din cauza părinților. Nu mi-a plăcut de el și m-a rugat Marga să mă comport frumos cu el. Și când l-am văzut ce frumos desenează și că vorbește despre artă nu m-am băgat”, a spus Viorica de la Clejani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Îți poate lua mașina cu totul! Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul. De acum, e lege

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Tânăr din anturajul iubitului Margheritei face acuzații grave: „Are interdicție în farmaciile din București. Facea scandal”

Leonard Constantin a fost găsit spânzurat, în Italia! Românul de 27 de ani a lăsat un bilet de adio cutremurător

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies