Viorica de la Clejani își caută menajeră! Care sunt condițiile și ce spune cântăreața despre salariu

Viorica de la Clejani are nevoie de o femeie care să aibă grijă de vila familiei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Viorica de la Clejani a făcut anunțul în urmă cu câteva ore: ”Bună, dragii mei! Vreau să fac un anunț: caut o femeie serioasă, de încredere, pentru a face menajul casei mele! Pentru mai multe detalii, contactați-mă în privat”, a scris Viorica pe contul ei de socializare.

Citeste si: Viorica de la Clejani a luat foc când a citit ce spun internauții despre Margherita! "Să-ți pregătești cosciugul"

Citeste si: Viorica de la Clejani şi-a cumpărat maimuţă! Uite-o cum devorează bucăţelele de morcov în bucătăria cântăreţei! VIDEO

Citeste si: "Medicul" italian făcea figurație la televiziune pentru emisiunea ”Ciao Darwin”! Cu 12 ani în urmă, Matteo Politi avea părul lung și visa să ajungă vedetă

Interpreta nu a dat detalii despre programul de lucru sau despre salariu, urmând ca aceste detalii să le discute cu pretendentele la acest post. Totuși, cele care vor să se înscrie la casting ar trebui să știe că vor avea destul de mult de muncă. ”Clejanii” locuiesc într-o vilă uriașă, pe 3 nivele plus o cameră la mansardă, situată într-o zonă bună din Capitală.

fara descriere

În plus factorul ”încredere” este esențial în această discuție. Cu ceva vreme în urmă, casa Vioricăi și a lui Ioniță a fost spartă de un necunoscut care a escaladat gardul proprietății. Cântăreața se afla în acel moment în casă și a tras o sperietură groaznică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate