Viorica de la Clejani urmărea la TV priveghiul lui Emi Pian și a observat ceva ciudat! „Doamne, Dumnezeule, să fie vai de toată omenirea”

Viorica de la Clejani a urmărit priveghiul lui Emi Pian de la televizor și ceva i-a atras atenția.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Viorica de la Clejani nu a mers la priveghiul lui Emi Pian, însă a urmărit evenimentul ”ca tot omul”, din fața micului ecran. A fost însă ceva care i-a atras atenția și a făcut-o să scrie pe contul ei de socializare. Ce a uimit-o pe mama Margheritei?

Ei bine, Viorica de la Clejani nu a avut de comentat în legătură cu evenimentul în sine ci a remarcat că reporterița care transmitea din mijlocul evenimentelor nu purta nici un fel de mască de protecție. După cum se știe, la priveghiul lui Emi Pian au participat sute de persoane și majoritatea lor nu a purtat mască.

Viorica de la Clejani: ”Doamna reporter, de ce nu purtați mască?”

”De ce doamna reporter Laura, de la ”telembiziunea”..., dumneavoastră, nu purtați mască?! Ținând cont că vă aflați într-un loc super-aglomerat, unde sunt sute de persoane, iar riscul de a intra în contact cu virusul este foarte ridicat... Ne spuneți și nouă?”, a întrebat-o indirect, prin intermediul rețelei ei de socializare, Viorica de la Clejani.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Interpreta nu a primit un răspuns de la cea căreia i-a adresat întrebarea, în schimb s-a trezit cu o groază de comentarii de la cei care nu cred în existența virusului COVID-19. Cum la un moment dat și-a dat seama că fanii ei nu au înțeles foarte bine mesajul. ”Ăștia... Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre. Nu știu dacă mulți conștientizați... că o să fie vai de toată omenirea”, a scris Viorica de la Clejani.

Citeste si: Viorica de la Clejani, mesaj emoționant pentru Margherita, de ziua ei de naștere! ”O să te protejăm până la ultima noastră suflare!”

Citeste si: Clejanii sunt devastați! Margherita va fi internată la dezintoxicare. Situația e mai gravă decât pare

Citeste si: Margherita de la Clejani se curăță de substanțe interzise cu apă sfințită! ”Beau tot timpul agheasmă”! Vedeta ține licoarea în living și își servește invitații cu ea

Emi Pian, înmormântat duminică

Priveghiul lui Emi Pian are loc la vila acestuia din cartierul Rahova iar evenimentul se va desfășura până duminică, atunci când va avea loc înmormântarea. La eveniment sunt așteptate sute poate chiar mii de oameni care îl vor conduce pe ultimul drum pe ”Regele Pian”. Tatăl interlopului, Nicolae Duduianu, va primi o zi de permisie pentru a fi alături de familia lui în aceste momente grele. În zonă sunt desfășurate importante forțe de ordine pentru a evita orice incident nedorit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorica de la Clejani a rupt tăcerea. Adevărul despre accidentul provocat de Margherita: „Sunt lucruri atât de grave...”

Margherita de la Clejani a fost luată crunt la mișto! Vezi cine a zis că maimuța fetei Clejanilor e mai inteligentă decât ea!

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Leonard Miron e revoltat că Margherita de la Clejani s-a urcat pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției: „Nu, nu a arestat-o nimeni!”

Theo, iubitul Margheritei, primele declarații după ce a apărut în presă: „Vreau doar să-mi continui viața, să ies și eu din casă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies