Viralul zilei pe Facebook. Cum a oprit Poliția Română un supererou: "Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta"

Un clip video amuzant, care surprinde Poliția în timp ce oprește un bărbat îmbrăcat în Superman, a devenit viral pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta”, i se adresează unul dintre polițiști bărbatului.

Imaginile publicate pe pagina „Poliţiştii au umor” au stârnit sute de comentarii pe Facebook. Mulţi utilizatori Facebook au criticat modul în care poliţistul i s-a adresat tânărului, iar administratorul paginii a răspuns: „Colegii mei s-au adresat în spirit de glumă, nu în sens peiorativ. Au scos un posibil accident din trafic, nu l-au sancţionat, nu i-au făcut nimic altceva. În plus, sunt. De ce au folosit sirena? Pentru că omul avea căştile în urechi cu muzica la volum maxim. <Domnişoarele> ofensate sunt rugate să nu mai urmărească pagina. P.S. Superman şi poliţiştii sunt cunoştinţe vechi. Supereroii îşi permit între ei”.

"Superman trebuia pus în maşină şi dus în parcul cel mai apropiat şi lăsat acolo, şi amendat”, a scris un utilizator.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat, pentru MEDIAFAX, că acest caz este real, s-a produs în Ilfov şi că persoana care se plimba cu rolele îmbrăcată în Superman a fost legitimată şi sfătuită să elibereze strada pentru a nu produce un accident şi pentru a îngreuna traficul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate