Virgil Iantu imparte milioane la TV si se implica in muzicaluri. Afla in ce piesa ii poti admira munca

Pe langa milioanele pe care le imparte la Kanal D in emisiunea "Vrei sa fii milionar" difuzata in fiecare miercuri si joi de la ora 22:00, Virgil Iantu este pasionat si de lumea teatrului unde realizeaza aranjamente de voci pentru actori in muzicaluri.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descriere

De 14 ani colaboreaza cu teatrul unde a interpretat si cateva roluri, iar acum realizeaza aranjamente vocale pentru actorii care nu au experienta muzicala.

 

"Colaborez muzical de 14 ani cu teatrul, am avut şi vreo două roluri în care spuneam tot atâtea vorbe, dar cântam mult mai mult. Cu teatrul Metropolis sunt la prima colaborare", a spus Virgil.

Acum lucreaza la "Nevestele vesele din Windsor" alaturi de Nicu Alifantis.

"Această piesă a fost pusă în scenă de Alexandru Tocilescu, ca un musical. Muzica este scrisă de Nicu Alifantis, iar eu am îmbrăcat armonic ce a scris Nicu, realizând aranjamente pe voci pentru actorii ce urmau să joace. Pe lângă asta, a fost vorba şi despre o muncă directă cu actorii, unii dintre ei fără experienţă muzicală. A fost o muncă ce a durat un an, dar onoarea şi bucuria de a lucra cu actorii, cu Nicu Alifantis, cu care am avut mai multe colaborări de acest gen, dar şi cu Alexandru Tocilescu au fost cu totul speciale", a marturisit Iantu pentru ProTV Magazin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate