Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Duminică, 27 septembrie, vor avea loc alegerile locale. Virgil Musta trage un semnal de alarmă și îndrumă cetățenii să țină cont de aceste reguli.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Vot în vremea pandemiei
Urne de vot


In articol:

Deși numărul de cazuri este în continuare crescut, aproape zilnic sunt depistate peste 1000 de cazuri de coronavirus, alegerile locale vor avea loc duminica aceasta, 27 septembrie. Virgil Musta trage un semnal de alarmă și îndeamnă românii să țină cont de regulile de distanțare socială!

Citeste si: Dragoste în vremea pandemiei! Italienii, care s-au cunoscut pe balcon, se căsătoresc!

Citeste si: Bătrânica din Iași care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Citeste si: Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Virgil Musta, detalii despre respectarea regulilor la secția de votare

Duminică, 27 septembrie, vor avea loc alegerile locale, iar oamenii sunt îngrijorați în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus. În acest sens, Virgil Musta a venit cu câteva reguli pentru cetățenii care vor merge la vot. De ce trebuie să ții cont în momentul în care mergi la vot?

Pentru a evita infectarea cu virusul COVID-19, cetățenii trebuie să poarte neapărat mască de protecție, să nu petreacă foarte mult timp în secția de votare și să păstreze distanța socială. 

Vot în vremea pandemiei
Docturl Virgil Musta

”Dacă respectăm sau avem o minimă responsabilitate, cred că nu ar trebui să fie nicio problemă. De aceea, eu îndemn oamenii să meargă la vot. Trebuie însă respectate câteva reguli: să nu piardă prea mult timp acolo, la povești cu alții, și obligatoriu să fie cu mască, chiar dacă se întâlnesc în afara secției de votare.”, a declarat Virgil Musta.

De asemenea, cunoscutul doctor mai adăuga faptul că persoanele trebuie să aibă dezinfectant la îndemână, iar dacă nu îl au, să meargă să se spele pe mâini. În plus, Virgil Musta mai adăuga faptul că și ștampilele de vot trebuie dezinfectate. 

Vot în vremea pandemiei
Ștampilă de vot

”Purtatul măștii, dezinfectarea suprafețelor și a ștampilelor, inclusiv distanțarea fizică noi am prevăzut-o mai mare tocmai pentru ca cetățenii, vârstnicii și inclusiv populația tânără să se simtă în siguranță. Personal voi ieși la vot și îndemn pe toată lumea să își exercite acest drept constituțional", a spus Cristian Oancea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viviana Sposub l-a dat uitării pe George Bucrea, dar a pus ochii pe un alt concurent:„E puțin înfierbântat de la abstinență”

Diana Constantin de la Insulă, abuzată de iubit! A rămas pe străzi în plină pandemie: „Avea bipolaritate și eu am crezut că...”

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Toată lumea îl cunoaște pe Gheorghe Hagi, însă puțini știu cine este fiica lui! Cu ce se ocupă fata fotbalistului

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies