Vedete

Virgil o ameninţă pe Adelina Pestriţu: „Dacă vii iar cu ceva acasă...”

Adelina Pestriţu şi Virgil se ţin de glume pe internet.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Virgil o ameninţă pe Adelina Pestriţu: „Dacă vii iar cu ceva acasă...”icon photo
 
Virgil Şteblea şi Adelina Pestriţu sunt unul din cele mai îndrăgite cupluri din România. Imaginile cu ei împreună strâng în cel mai scurt timp zeci de mii de aprecieri din partea internauţilor şi mesajele şi urările frumoase sunt la ordinea zilei. Cuplul lor este atât de îndrăgit ţi datorită glumiţelor pe care ei la fac unul cu celălalt. 
 
Recent frumoasa vedetă a găsit o imagine pe Instagram cu textul „O femeie adevărată pleacă să cumpere pâine şi se întoarce cu pantofi!” şi, pentru că a simţit că mesajul i se potriveşte, l-a anunţat şi pe Virgil de acest lucru. „Am plecat la pâine @steblea.virgil” a scris ea. 
 
Virgil o ameninţă pe Adelina Pestriţu: „Dacă vii iar cu ceva acasă...”
 
La fel de glumeţ ca ea, iubitul i-a răspuns imediat la glumă. „Dacă vii iar cu ceva acasă... dormi în maşină!”, a i-a răspuns el. Mămica lui Zeny nu s-a speriat, însă, ci s-a arătat chiar încântată de propunere. „Merge deal-ul! Îmi place somnul în Range cu perechea de pantofi în braţe”, a scris ea. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune