Visezi sa muncesti in strainatate si sa ai un salariu de mii de euro? Vezi unde trebuie sa aplici

Romanii sunt printre cei mai numerosi functionari europeni. Datele oficiale arata ca ocupam locul 8, in clasamentul pe tari al angajatilor Uniunii Europene. Cei mai multi lucreaza in principalele institutii de la Bruxelles si au salarii care pornesc de la 2600 de euro. Inca mai exista joburi disponibile!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNumarul romanilor care lucreaza in institutiile europene a ajuns la aproape 1200, scrie incont.ro Suntem depasiti in primul rand de belgieni. In top urmeaza italienii, francezii si spaniolii. Romanii sunt aproape la egalitate cu britanicii, doar cu 60 mai multi.

Cine vrea sa ajunga functionar european trebuie sa trimita o solicitare la EPSO, oficiul pentru recrutarea personalului din Bruxelles. Testele de angajare nu sunt deloc usoare.
Chiar in acest moment, pana pe 14 ianuarie, se pot depune cereri pentru cei care vor sa fie asistenti in domeniile contabilitate, management financiar, economic si juridic. Cei alesi pot ajunge sa lucreze la Bruxelles, Luxemburg si Strasbourg, dar si la diverse agentii care functioneaza in toata Europa.
Astfel, un candidat admis poate obtine un post in Praga, la Autoritatea pentru sateliti de navigatie, in Varsovia - la Agentia pentru frontierele externe ale Uniunii, in Helsinki - la Agentia pentru produse chimice sau la Stockholm - la Centrul pentru combaterea epidemiilor.
Aplicatiile pot fi inregistrate AICI.

sursa foto: thecampuscareercoach.com


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate