Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de nuntă

Vedete

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de nuntă: „Sunt următoarea mireasă”. Prezentatoarea a oferit toate detaliile din ziua marelui eveniment

Bat clopote de nuntă pentru Viviana Sposub și George Burcea.

Viviana Sposub și George formează un cuplu de mai bine de doi ani, timp în care relația lor a evoluat frumos și acum se îndreaptă către ceva foarte serios.

Prezentatoarea matinalului de la Kanal D, deși are puțin peste 20 de ani, iubește cu patos, ceea ce o face să se gândească serios la căsătorie.

Citeste si: "Burcea, mi-ai scos peri albi!" Din ce motive se ceartă Viviana Sposub și iubitul ei, George?

Viviana Sposub, George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de nuntă

[Sursa foto: Instagram]

George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă

La rândul său, trecut printr-un divorț, având deja și două fetițe, George Burcea nu s-a lăsat și a mai dat o șansă iubirii, iar acum demonstrează cât se mult își dorește și el să se pună ”la casa sa”, așa cum spune o vorbă din popor.

Doar că, deși amândoi se văd căsătoriți în viitor, misiunea actorului nu este deloc una ușoară.

Și asta pentru că frumoasa șatenă, atunci când vine vorba de ziua cea mare, are multe condiții pe care viitorul ei soț trebuie să le îndeplinească.

Viviana Sposub spune că nu se lasă cerută de soție oricum, ci în condiții desprinse parcă din povești. Prezentatoarea vrea ca cererea să aibă loc peste hotare, într-un cadru de basm, la un hotel de cinci stele, iar alături de aibă un cameraman și un fotograf care să-i lase cu amintiri pe viață.

 

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a spus Viviana Sposub, notează Click.

În replică, la auzul unor astfel de dorințe, George Burcea nu s-a dat înapoi, însă a demonstrat că are imaginație. Una care, pare, că nu e în concordanță cu dorințele selecte ale partenerei sale de viață.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”,  a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

Cum planurile există, Viviana Sposub spune că este sigură că în viitorul apropiat ea va fi următoarea mireasă. Mai ales că, dacă se ia după tradiții, recent, la o nuntă, i s-a pus voalul miresei pe cap, ceea ce nu poate fi decât un semn al unei viitoare căsătorii.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”,  a mai declarat prezentatoarea.

Citeste si: „O să anunț!” Viviana Sposub, adevărul despre sarcină! Așteaptă sau nu un copil cu George Burcea?

Susținând spusele iubitei sale, actorul a lăsat să se înțeleagă că în maxim câțiva ani vor bate clopotele de nuntă în showbiz.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”,  a declarat și partenerul matinalei de la Kanal D.