Vizită-surpriză pentru Andreea Bălan! S-a deschis ușa rezervei și... a intrat el

Andreea Bălan se află la spital după ce a suferit a treia intervenție chirurgicală în două săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Bălan abia așteaptă să se întoarcă acasă, dar până atunci stă internată și primește îngrijiri medicale pentru a depăși complicațiile survenite după operația de cezariană suferită pentru nașterea celei de-a doua fetițe, Clara Maria.

fara descriere

Andreea Bălan, vizitată în spital de Petrișor Ruge

Andreea îl are mereu alături pe soțul ei, actorul George Burcea. Artista a avut parte de o vizită-surpriză.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive despre Faimoasa Andreea Zaragiu! Care este legătura neștiută până acum dintre ea și Andreea Esca

Citeste si: EXATLON. Faimosii si Razboinicii in pasi de dans, pe traseele din Republica Dominicana!

Citeste si: Când ajunge Papa Francisc în România și care este programul vizitei

Partenerul ei de scenă și bunul prieten Petrișor Ruge a venit să o vadă și să se asigure că este bine. Petrișor a fost filmat de Andreea Bălan în timp ce intra în rezerva ei.

Clipe de coșmar pentru Andreea Bălan

Recent, Andreea Bălan a postat pe youtube un vlog despre problemele ei de sănătate.

”Iar m-au înțepat! Mi-au pus branulă. Când văd branule și văd seringi mă iau furnicături. Mă doare înainte să fiu înțepată numai când mă gândesc la câte branule și câte seringi am avut în spital. Am avut și în gât, nu se mai văd semnele, am avut aici și aici.

M-am internat a doua oară pentru că am sângerat foarte tare acasă. Ieșea sângele, țâșnea din operație. Am ajuns la spital și au descoperit că am formate niște hematoame după operație. M-au operat, m-au curățat, mi-au făcut anestezie totală din nou. Între timp se pare că aceste hematoame păcătoase s-au format din nou. Azi noapte (20 martie) iar am sângerat, am venit din nou la spital și s-a descoperit că am un alt hematom.

Ieri de dimineață, înainte să se întâmple lucrul ăsta venisem să fac un CT, să văd ce mai e în interior. Eram oricum supărată. Când am văzut că iar sângerez m-am speriat și am zis: eu nu mai merg nicăieri, eu stau acasă să văd cât sângerez, cât curge”, povestește Andreea Bălan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate