Vlad Gherman, despre momentul în care Cristina Ciobănașu va intra într-o nouă relație: „Este, bineînțeles, mai dificil la început, dar...”

Cei doi actori au fost împreună timp de 9 ani, iar despărțirea lor a fost imprevizibilă.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună la bine și la rău aproape un deceniu. Cei doi aveau planuri mari pentru relația lor, anunțând că s-au logodit și că urmează să dspună „Da” și în fața ofițerului stării civile.

Ceva, însă, nu a mai funcționat între ei. Iubirea lor nu a dispărut, dar se pare că de ceva timp cei doi n-au mai fost pe aceeași lungime de undă. 

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au explicat într-un videoclip de ce se despart și cum vor va funcționa relața lor de acum încolo. Fanii lor încă speră la o împăcare, dar cei doi actori deja își fac planuri cu privire la ce vor face când vor avea relații noi.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
 

Vlad Gherman povestește cum s-ar simți dacă Cristina Ciobănașu și-ar faca un nou iubit 

Chiar dacă au făcut un videoclip în care credeau că au explicat totul, fanii au rămas cu multe întrebări. De pildă, printre sutele de mesaje în care internauții îi rugau să se împace, unul a vrut să știe ce ce se va întâmpla dacă unul dintre actori își va face o nouă relație. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Vlad Gherman  a dat imediat răspunsul! Actorul a spus clar și răspicat că iubirea care i-a legat timp de 9 ani de zile nu are cum să dispară peste noapte, însă, ei vor continua să rămână prieteni buni.

Citeste si: Motivul real pentru care Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit! Actorul a spus tot adevărul: "Nu am spus că e relația roz..."

„Așa cum ați văzut, iubirea nu dispare. Mai ales o iubire după 9 ani nu poate să dispară peste noapte. Ea se transformă într-o altă formă de iubire, cea pe care doi prieteni și-o poartă.

Este, bineînțeles, mai dificil la început, dar vom fi prieteni și asta nu înseamnă că nu există iubire”, a mărturisit actorul.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu spune că nici nu se pune problema unei noi relații

Momentan, spun cei doi, nici nu se pune problema unei noi relații. Încă mai trebuie să-și vindece rănile provocate de despărțirea dintre ei și mai apoi să facă loc unor noi oameni în viețile lor. Cu toate acestea, este inevitabil să nu se ajungă în punctul în care unul dinre ei va cunoaște pe cineva, iar Cristina Ciobănașu speră că vor avea maturitatea necesară pentru a accepta această situație. 

Citeste si: Cum arată Cristina Ciobănașu după despărțirea de Vlad Gherman! Fanii au remarcat cât de mult a slăbit

„Deocamdată nu a fost cazul, deocamdată nu este cazul, însă sperăm să fim suficienți de maturi ca atunci când se va întâmpla să putem să acceptăm alegerea celuilat”, a completat și fosta iubită a lui Vlad Gherman.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă! Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi: „Nu cred că inelul în sine era cel care...”

Cum au reacționat părinții lui Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Nu le mai răspund. Mă duc la psiholog”

Cine îi alină suferința lui Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu! În compania cui s-a afișat actorul

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies