Vedete

Vlad Mirita si Maria Natura si-au botezat baiatul. "Avem un copil foarte bun, parca are o intelepciune de om matur"

Vlad Mirita si sotia lui, Maria Natura-Mirita si-au botezat baietelul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Vlad Mirita si Maria Natura si-au botezat baiatul. "Avem un copil foarte bun, parca are o intelepciune de om matur"icon photo

Vlad Mirita si frumoasa lui sotie, Maria Natura-Mirita si-au crestinat baietelul si au avut parte de o petrecere fastuoasa. Duhovnicul familiei a ales numele pentru primul nascut al familiei tenorului.
Petrecerea in cinstea botezului lui Justin, fiul artistului si al fostului model, a avut loc intr-un restaurant de lux din Targoviste. Au fost servite preparate exotice, dar si traditionale, iar petrecerea a fost la mare inaltime.

Vlad Mirita spunea ca este extrem de fericit, cand era in asteptarea venirii pe lume a primului copil, iar acum spune ca isi mai doreste copii, chiar curand.

"Mai vrem doua surioare si inca un fratior, chiar in viitorul apropiat. Nu ma asteptam sa am un baiat. Nu bucuram de o viata cu mai multa implinire", a spus Vlad Mirita intr-o emisiune tv.

"Simtim cum ia proportii, micutul ne surprinde pe zi ce trece. Il cantarim si ne uimeste. Vreau sa spun ca in doua luni si jumatate a ajuns la sase kilograme si ceva. Avem un copil foarte bun, parca are o intelepciune de om matur", a spus proaspata mamica Maria Natura.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune