Vlad Voiculescu a trăit cu 300 de lei pe lună,un an întreg! Actualul Ministru al Sănătății se declară cel mai sărac politician din guvern!

Vlad Voiculescu, Ministru al Sănătății, a avut un an extrem de complicat din punct de vedere financiar, dacă ne luăm după ce a trecut în declarația de avere.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Vlad Voiculescu este ultimul ministru din actualul cabinet Cîțu, care și-a depus declarația de avere. Aceasta indică un stil de viață mai degrabă auster pe care politicianul l-a adoptat după ce a părăsit o celebră bancă din Austria și a venit să facă politică în România.

Vlad Voiculescu a fost angajat doar o săptămână într-un an

Vlad Voiculescu a câștigat în anul 2020 suma de 3.650 de lei, bani pe care i-a primit ca ministru al sănătății. Acest lucru se datorează faptului că Voiculescu a fost numit în funcție cu doar o săptămână înainte de sfârșitul anului 2020. În rest, Voiculescu nu a mai indicat vreo sumă și nici o altă sursă de venit. Practic, dacă am face o medie, Vlad Voiculescu a trăit cu aproximativ 300 de lei pe lună.

Citeste si: Un întreg ansamblu folcloric a fost lovit de COVID-19! Solistul vocal, în stare gravă la Terapie Intensivă

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

De altfel Vlad Voiculescu pare să fie un caz rar de politician care sărăcește pe zi ce trece după ce a făcut trecerea de

la mediul privat la cel public. În prezent, el mai deține doar un spațiu de producție de 109 mp și două terenuri în Brănești iar conturile lui sunt mai degrabă goale. El are, totuși, acțiuni în valoare de 28.000 de lei la o bancă din Austria și are de recuperat un împrumut de peste 220.000 lei. De asemenea, el are și o datorie de 6.000 de euro la bancă.

Citeste si: Ministrul Sănătății, surprins la a doua ”neatenție”. Vlad Voiculescu, fără mască în minister: ”Ne-a făcut de râs la nivel european”

În 2016, venea bogat din Austria

În 2016, atunci când a venit în politică, Voiculescu avea 4 terenuri și trei spații de producție la Brănești și conturi mult mai generoase. La vremea respectivă, el declara că deține chiar și 26.500

lei cash (numerar), în vreme ce în 2021 mai are doar 2.500 lei și 2.000 de dolari cash.

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu, sărac dar cinstit

În fine, și la nivel de venituri, Voiculescu stătea mult mai bine în urmă cu 5 ani. El câștigase în anul precedent peste 40.000 de euro prin contract de muncă la banca austriacă la care a lucrat până a decis că vrea să revină în țară și să facă politică. Vlad Voiculescu nu deține un automobil personal, o casă sa un apartament și nici bunuri de valoare. Dacă judecăm după declarația de avere, el a trăit doar din economii în cele 11 luni și jumătate din anul 2020 în care nu a avut nici un loc de muncă în afară de cea de voluntar la fundația pe care o deține.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marcel Ciolacu critică măsurile impuse de Guvern și vine cu propuneri: „Redeschideți restaurantele cu intrarea doar după test rapid negativ”

Vlad Voiculescu, declarații alarmante despre o nouă amenințare: „Avem de-a face cu un nou virus la Matei Balș”

Alexandru Rafila, ieșire la adresa ministrului Vlad Voiculescu: ”Dânsul nu face nimic, nu-și asumă nimic”

Zi importantă pentru Tauri, Scorpioni și alte 6 zodii. Vor primi o lecție esențială pentru viață AZI

Doliu uriaș în POLITICA din România! A murit cel mai prezent politician din țară

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Megașoc pentru Iohannis! Trecutul neștiut iese la suprafață. Ceva mai rău nu i se putea întâmpla

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies