Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament! Prima reacție a Ministrului Sănătății: "Mi-am dat jos masca pentru..."

Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască, astăzi, în Parlament.

Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament! Prima reacție a Ministrului Sănătății: "Mi-am dat jos masca pentru..."
Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament! Prima reacție a Ministrului Sănătății: "Mi-am dat jos masca pentru..."[Sursa foto: Captură StirileProtv]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască, luni, 29 martie, în Parlament. Prima reație a Ministrului Sănătății despre situația actuală. 

Vlad Voiculescu, fără mască în parlament

Vlad Voiculescu a fost fotografiat, astăzi, pe horurile Parlamentului fără mască de protecție.

La scurt timp, pe contul său de socializare, Ministrul Sănătății a făcut primele declarații despre situația actual. Parlamentarul recunoaște că a greșit, doar că se afla într-o conferință video și, pentru a comunica mai clar, a decis să își dea masca jos.

Citeste si: Ministrul Vlad Voiculescu a început să râdă în momentul în care a anunțat noile restricții

De asemenea, omul politic se apară și mai adăugă faptul că îi era sete, așa că și acesta ar fi fost un motiv pentru care a fost surprins pe holurile Parlametului fără mască de protecție.

"Am fost filmat/ fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete- pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere- fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate", a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament! Prima reacție a Ministrului Sănătății: "Mi-am dat jos masca pentru..."
Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament! sursa foto Stirileprotv[Sursa foto: Captură StirileProtv]

Restricții noi în România

În localitățile unde rata de incidența va fi peste 4 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, circulația va fi permisă doar până la ora 20.00,

iar magazinele se vor închide de la ora 18.00. Acolo unde rata depășește 7,5, restricțiile vor fi aplicate pe toată durata săptămânii.

Citeste si: Doi politicieni s-au înjurat ca la ușa...Parlamentului! Scandal de proporții între Dan Tănasă de la AUR și Silviu Dehelean de la USR

„În primul rând, referitor la intervalul orar în care este permisă circulația. Acolo unde incidența va fi peste 4 la mie în ultimele 14 zile urmează ca în timpul weekendului și anume în timpul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică circulația să fie permisă doar până la ora 20:00 și nu până la 22:00, cum este acum, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă numai până la ora 18:00. Revenirea asupra acestei măsuri pe timpul weekendului se face când incidența scade sub 3,5 la mie”, a spus Arafat.

Sursa foto: StirileProtv

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noile restricții adoptate de Guvern intră în vigoare duminică, 28 martie. Descarcă noul model de declarație pe propria răspundere

Vlad Voiculescu, anunțul momentului despre carantinarea Bucureștiului: „Ajungem acolo în câteva zile”

Un infirmier martor la incendiul de la Institutul Marius Nasta, mărturisire incredibilă: ”Nu a fost cine știe ce”

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies