Vladimir Draghia a facut sex cu o femeie maritata pe cand avea 14 ani! Ii plac relatiile imposibile si a fost inselat de prima iubita!

Vladimir Draghia este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, dar el nu se considera un sex simbol. A facut sex pentru prima data la 14 ani, dar nu a fost o experienta prea placuta dupa cum el a recunoscut. ##VIDEO7047##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere"Dupa o jumatate de ora mi-a spus ca o asteapta sotul in fata blocului si sa ma grabesc putin. Ce sa mai, s-a terminat totul. Am avut o perioada de cativa ani in care dadeam bani pe femei. Nu stiu, nu ma consider un sex simbol. Pana acum m-am iubit cu 20 de femei.", s-a laudat Vladimir Draghia la WOWbiz.

Despre ce vrea de la o femeie ii este greu sa vorbeasca, dar spune ca ii plac cele care se tin tare si nu cedeaza imediat la rugamintile lui.

"Mie imi plac relatiile imposibile. Incercam sa fiu cu cineva si m-a refuzat. Cred ca de acolo mi se trage. Mi se intampla ca femeile sa ma refuze de trei ori pe zi. Atunci cand ea avea puterea, isi permitea sa se joace. Am insistat si pana la urma am reusit. Acum nu mai sunt cu ea. Cea mai lunga relatie a mea a fost de patru ani.", a mai spus Draghia.

fara descriereDesi este un barbat bine, el a avut si experiente mai putin placute si a fost inselat de una dintre iubite.

"In mod sigur am fost inselat. Stiu 100% ca prima mea iubita m-a inselat cu un baiat Stefan. Nu cred ca ea a fost singura."
, s-a confesat actorul.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate