Vedete

Vladimir Drăghia a zburat cu planorul! Vezi ce senzaţii a trăit în aer câştigătorul Exatlon!

Zilele trecute, Vladimir Drăghia a zburat cu planorul. A fost o experienţă mai mult decât interesantă pentru câştigătorul Exatlon primul sezon

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Recent, Vladimir Drăghia a zburat cu planorul. „Am fost zilele trecute pe Aerodromul Clinceni şi am făcut primele mele zboruri cu planorul....m-am prezentat la Clinceni gata să-mi dovedesc bărbăţia. Venea şi imediat după premiul primit de la Men's Health, aşa că am simţit că tine de responsabilitatea mea să dovedesc că nu degeaba am fost numit Man of the year”, a postat Drăghia.

Vladimir Drăghia a zburat cu planorul: "E lin, fără zgomot, fără vibraţii"

“Despre zborul cu planorul: Printre cele mai curate, elegante forme de zbor ale omului. Doar cel cu deltaplanul cred că îl întrece. Şi, desigur, inspiraţia.  E lin, fără zgomot, fără vibraţii, nu poluează. Toată experienţa poate fi descrisă destul de bine printr-un singur cuvânt: Eleganţă.”, a mai explicat prezentatorul de la Kanal D. (vezi cum l-a criticat Drăghia pe Giani Kiriţă)

Vladimir Drăghia a zburat cu planorul: “Am făcut două looping-uri"

La Aerodromul Clinceni, Vladimir Drăghia a zburat cu planorul. “Am făcut un zbor cu două looping-uri, în timpul cărora am ajuns la 3G şi abia puteam ţine ridicată mâna cu telefonul. Forţa gravitaţională este surprinzatoare tocmai pentru că totul e foarte liniştit în cabină şi nu te astepţi ca avionul ăla de hartie să poată exercita atâta forţă.”, a încheiat Vladimir Drăghia.

Galerie foto  Urmatorul articol