Vladimir Draghia, despre expeditia lui in jungla: "Am venit cu 10 grame de aur!" Vezi ce va face cu ele

Documentarul a fost filmat în vara acestui an, chiar de Vladimir, timp de o lună, în jungla ecuadoriană, unde, alături de alţi doi români, au plecat in expeditia vietii lor.##VIDEO11455##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

”Expediţia a durat aproximativ o lună în junglă. Bugetul a fost unul foarte limitat, de circa 4-5000 de dolari. In luna aceea am stat mai putin in jungla. Noi am filmat cum se face, am cautat doar ca sa vedem cum e procedeul. Am gasit cam 10 grame pe zi, te poti duce sa il vinzi si sa iei bani pe el. Eu nu am vandut, am acasa 5-10 grame ca sa le arat alor mei. Le pastrez amintire. Am filmat zilnic câte cinci şase ore, astfel că am strâns suficient material. Însă produsul final durează 45 de minute pentru a se încadra în categoria documentar. Pe DVD se regăseşte şi o variantă de 29 de minute care intră la categoria scurtmetraj ce va fi trimis la festivalurile de film din ţară şi străinătate", a declarat simpaticul actor.

fara descriereVladimir Draghia a marturisit ca experienta l-a schimbat si ca l-a facut sa vada ca sunt oameni cu adevarat fericiti fara sa aiba multe lucruri materiale.

"Acolo am vazut bucuria pe care o gasesti in lucruri marunte, ei nu au probleme. Traind acolo si facand ce fac, sunt fericiti. Aveam uneori curent de la un generator pe motorina si aveau un televizor si se uitau la filme cu Bruce willis. telefon nu aveam. Experienta a fost extrema, ma bucur ca am dus-o la bun sfarsit", a spus Vladimir.

Se pare ca statutul de burlac ii place caci Draghia nu are planuri de insuratoare momentan si nici nu viseaza la o familie perfecta.

"Ma vad insurat, dar nu stiu cand. Poate dupa 30-35 de ani. Pot face un copil si fara sa fiu insurat, de ce nu? Mama mea a divortat cand am aparut eu pe lume, am avut un tata dar nu am simtit nevoia unei famili inchegate, pentru mine nu e importanta ca pentru altii", a mai spus el pentru Drept la tinta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate