Vladimir Draghia face dezvaluiri despre viata lui! Ce spune despre aventurile de-o noapte, dar si de un potential loc de munca in TV

Distribuie pe:

fara descriere

 

Valentin Draghia a stat de vorba cu WOWbiz.ro si a acordat un interviu plin de picanterii!

Vrei sa scapi de burlacie?

De mult vreau sa scap de burlacie, dar nu-mi iese deloc.

Cum asa?

Ceva ma impiedica de fiecare data. A doua zi parca innebunesc complet (rade).

Fetele sau tu?

Intotdeauna ele sunt de vina! Se schimba de la un moment la altul. Nu, glumesc:  inca imi place sa golanesc.

Nu te bate gandul sa-ti faci o relatie serioasa?

Ba da. Astept sa vina cineva in viata mea, dar nu caut. Nu sunt genul care sa caute. Acum serios vorbind. O sa-mi dau seama dupa un an cu aceeasi femeie ca e ceva serios.

Ai avut o relatie serioasa pana acum?

Am avut mai multe relatii serioase, chiar trei. Toate de cate trei ani fiecare. De un an si jumatate sunt singur si nu ma plang. Ma simt bine asa.

Esti un burlac dorit. Esti sau nu genul care spune NU aventurilor de-o noapte?

Bai, ba da, spun nu! NU sunt chia sa! Stii! Cred ca trebuie sa cunosti o persoana pentru a-ti face treburile cu ea. Nu mai sunt nici la liceu. Mi s-a intamplat de doua ori in toata viata aceasta experienta. Nu ma dau asa oricum.

Daca o femeie vrea sa faca sex cu tine, tu ce-i spui: nu?

Iti ia toata mascunilitatea. Iti ia din lupta aia pentru femeie. Si pe langa asta, apoi imi fac filme, devin paranoia: bai, de ce dracu vrea asta sa facem sex. Nu exista un motiv direct pentru care sa vrea sa faca asta? Gandesc prea mult, cred ca asta e problema.

Lasand asta la o parte. Ce planuri ai pentru cariera ta profesionala?

Momentan fac filmul asta la care mucesc de 6-7 luni, un documentar realizat in Ecuador. O sa fie lansat peste trei saptamani. Este vorba despre un prieten care s-a dus acolo sa caute aur.
Asa! Pe langa asta, mai sunt in discutii cu unii de la o televiziune pentru un post de prezentator. E posibil sa se intample asta luna viitor.

Cu actoria cum a mai ramas?

Pai deocamdata a ramas asa. In Romania nu se fac seriale si asta e. Afara nici un se pune problema, nu ai cum! Mi-a placut foarte mult rolul din Narcisa Salbatica, mi-a placut echipa. Acolo mi-am facut cei mai buni prieteni.
(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate