Vladimir Găitan era la cuțite cu Tudor Chirilă. ”Un tip violent și agresiv! Oamenii din teatru se tem de el”

Vladimir Găitan a avut un conflict dur, anul trecut, cu Tudor Chirilă. Astfel, el și-a pus în cap mai mulți colegi de breaslă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

tudor Chirila
Tudor Chirilă a scos actorii în stradă

Vladimir Găitan a avut parte de un schimb dur de replici cu mai mulți colegi de breaslă, după ce l-a taxat pe Tudor Chirilă, organizatorul unui protest anti-Dragnea, la Teatrul de Comedie. Atunci, Găitan a intrat în direct și l-a atacat pe Chirilă, spunând despre acesta că este violent și agresiv, inclusiv în teatru.

Vladimir Găitan: ”Actorii sunt timorați de acest copil”


In articol:

”La Teatrul de Comedie nu poţi să mai ajungi, pentru că există Tudor Chirilă, care şi-a scos toţi colegii din distribuţia în care el joacă rolul principal, le-a spus: Luaţi hârtiile astea, iar acum protestăm! Probabil ca urmare a autorităţii lui şi faptul că e cunoscut ca un tip violent şi foarte agresiv, oamenii au ieşit. Liderii se nasc din această atitudine. Şi au ieşit în faţa teatrului demonstrând, neştiind pentru ce.

tudor Chirila
Tudor Chirilă a scos actorii în stradă

Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. – Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după ce l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. – scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem.

Citeste si: Vladimir Găitan, declarații emoționante: ”Simt că sfârşitul îmi e aproape”

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 noiembrie. Situație disperată la ATI. Câte cazuri noi sunt - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Vladimir Găitan a trăit cu o depresie profundă în ultimii ani din viață. ”Îmi doresc să mor. Văd în moarte o binemeritată odihnă”

Citeste si: Vladimir Găitan a trăit cu o depresie profundă în ultimii ani din viață. ”Îmi doresc să mor. Văd în moarte o binemeritată odihnă”

Habar n-au pentru ce protestează, mi-au şi spus: Vladimire, a fost aşa, o chestie, am ieşit, îmi pare rău. Le-am zis: Da v-aţi gândit că poate mâine-poimâne o să staţi în faţa teatrului cum stăteau înainte gărzile muncitoreşti şi o să întrebaţi opţiunile politice ale spectatorilor. Şi dacă nu sunt pe opţiunea voastră, le dai şi două perechi de palme, că aşa aţi văzut la liderul vostru, şi nu-i lăsaţi să intre în sală. O să ajungem şi la momentul ăsta", a spus Vladimir Găitan la un post de televiziune. Actorul se referea și la faptul că fiica lui, Gloria, lucra la Teatrul de Comedie, deci vorbea oarecum în cunoștință de cauză.

Vizante, despre Găitan: ”Un actor PSD-ist este...”

Replica a venit prin intermediul lui Marius Florea Vizante, care a avut o postare în care a spus că ”... un actor PSD-ist ori e un lingău atârnător la fleicile de partid, ori e orb, ori e doar prost!” Ulterior, tot el a revenit și a tras un semnal de alarmă, atunci când a aflat că Gloria Găitan a fost agresată în teatru din cauza opiniilor tatălui său.

marius florea vizante
Marius Florea Vizante a intervenit în scandal

”Mi-a spus domnul Găitan că sunt persoane care au jignit-o pe Gloria Găitan. E absolut josnic și regret dacă cineva mă asociază cu așa ceva. În celelalte privințe socio-politice, (eu și domnul Găitan) nu ne-am înțeles... După o discuție lungă fiecare a rămas cu opinia lui. Îmi pare sincer rău”, a scris Marius Florea Vizante pe Facebook.

Stere Gulea: ”Reflexele din comunism sunt în noi”

Și Stere Gulea a intervenit la vremea respectivă în discuție și a scris că... ”ceea ce mă întristează pe mine, deşi este cu totul nedemn să vorbeşti aşa despre colegi, este faptul că el pur şi simplu l-a denunţat pe Tudor Chirilă. Prin asta mi-a arătat cât de simplu se reîntorc reflexele din comunism, sunt în noi, şi, cum sunt activate condiţiile, ies la suprafaţă”, a scris la vremea respectiv Stere Gulea, comentând pe contul lui Vizante.

Vladimir Găitan s-a stins din viață marți seara, după ce 30 de ani s-a luptat cu o boală incurabilă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iohannis a zis chiar acum: Suntem obligați! Ce va fi de sărbători

Dieta folosită de Jojo. A pierdut zeci de kilograme. Cum a decis să slăbească vedeta de la Antena 1

Drama inimaginabilă a actorului Vladimir Găitan! I-au murit 7 copii și a trăit coșmarul anchetelor Securității comuniste

Drama neștiută a regretatului Vladimir Găitan! ”Am pierdut șapte copii” Familia actorului a fost amenințată DEZVĂLUIRI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies