Vlăduța Lupău avea probleme mari cu dantura în urmă cu 9 ani! Acum e femeie fatală, atunci era...

Vlăduța Lupău a devenit peste noapte un fel de femeie fatală a muzicii populare. Solista nu a arătat însă mereu așa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vlăduța Lupău are 28 de ani și se poate spune despre ea că arată acum mult mai bine decât la 20. Interpreta care a urcat prima dată pe scenă la doar 4 ani, s-a făcut prima dată remarcată prin talentul său, ea având în palmares un mare premiu la Festivalul Național ”Maria Tănase”. La 20 de ani, Vlăduța era o fată talentată și oarecum simpatică, în nici un caz sexy, cum este socotită azi.

fara descriere

Citeste si: Vlăduța Lupău, bătută de soț după ce a fost acuzată că s-ar fi iubit în secret cu Armin Nicoară!

Citeste si: Armin Nicoară, dezvăluiri incredibile despre relația lui cu femeile! Cum a ajutat-o pe Vlăduța Lupău și cum ”a combinat-o” pe Claudia Puican VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit! Artista nu a putut trece peste reacția iubitului ei

Într-una din primele înregistrări cu ea care se găsesc pe Youtube, Vlăduța apare în studioul unui post de muzică populară în februarie 2011. Ănconjurată de alți soliști ceva mai consacrați, Vlăduța reușeșete să facă o imperise bună pe plan muzical, însă rămâne cu ”restanțe” la capitolul ”look”.

Vlăduța a absolvit medicina veterinară

fara descriere

Mică de statură, cu o față rotundă și cu ceva kilograme în plus (față de cum arată azi), Vlăduța suferea în acel moment de o problemă cu dantura. Mai precis, tinerei îi lipse un dinte în partea stângă, un lucru de neacceptat pentru un solist vocal. De asemenea, spre deosebire de felul în care arată astăzi, Vlăduța avea dinții inegali. Acum, solista afișează un zâmbet perfect iar aspectul ei este mult mai comercial, lucru care se poate vedea și din vizualizările pe care Vlăduța Lupău le are pe Youtube.

fara descriere

Într-o altă imagine ”de arhivă”, postată pe contul ei oficial în anul 2013, Vlăduța apare într-o ”uniformă” albastră, asemănătoare cu cele purtate în spital de asistenetele medicale. Explicația este că frumoasa interpretă era în acel moment studentă la medicină veterinară în cadrul ”Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară” din Cluj Napoca. De altfel, ea a și absolvit această instituție și are atestat de medic veterinar.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate