Vlăduța Lupău, prima reacție după ce Leo de la Strehaia a confirmat relația ei cu saxofonistul Armin Nicoară! „Ce mă distrez!”

Vlăduța Lupău a trasnmis și primul mesaj poblic pe pagina ei, după ce a fost implicată în scandalul cu saxofonistul Armin Nicoară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vladuta Lupau si saxofonistul Armin Nicoara
Vladuta Lupau si saxofonistul Armin Nicoara


In articol:

Vlăduța Lupău se află în mijlocului unui scandal uriaș, după ce saxofonistul Armin Nicioară a dezvăluit că a avut o relație cu ea. Frumoasa artistă a negat vehement acuzațiile și a spus că între ea și fostul coleg de trupă nu a fost decât o prietenie. În plus, și soțul ei, Adrian Rus, i-a luat apărarea după ce zvonurile au apărut în presă.

Chiar și Leo de la Strehaia s-a implicat în acest scandal și i-a luiat parta saxofonistului Armin Nicoară, acuzând-o pe Vlăduța Lupău că i-a fost infidelă soțului.

Vladuta Lupau și sotul ei, Adrian Rus
Vladuta Lupau și sotul ei, Adrian Rus

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Mai exact, ne-a dezvăluit Leo de la Strehaia, el i-a văzut pe Vlăduța Lupău și pe saxofonistul Armin Nicoară, la București, chiar toamna trecută.

„Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație... Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei...”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

„Oricum, eu îl susțin pe Armin Nicoară, mai ales că vreau să iasă adevărul la iveală”, a mai spus Leo de la Strehaia despre ce se petrece între Armin Nicoară și Vlăduța Lupău.

Citeste si: Asta îi mai lipsea acum! În mijlocul scandalului cu tentă sexuală, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!

Vladuta Lupau
Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce Leo de la Strehaia a spus că a văzut-o cu Armin Nicoară

Vlăduța Lupău este hotărâtă să nu se lase afectată de scandalul sexual în care a fost implicată fără voia ei. A publicat două imagini din vacanța la munte și a scris și un mesaj, menit să demonstreze că totul merge bine pentru ea. „Ioi ce mă distrez 😬🤣”, a scris Vldăuța Lupău în dreptul imaginilor în care zâmbește fericită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Am aflat secretul lui Armin Nicoară! Se iubea pe ascuns cu Vlăduța Lupău, iar acasă avea o blondă superbă EXCLUSIV

Surpriză! Cine este soțul cântăreței Vlăduța Lupău, acuzată că l-a trădat cu un saxofonist! Bărbatul joacă la campioana CFR Cluj, este fiul unui fost chestor de poliție și a...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies