Vlăduța Lupău și-a dus soțul în pădure și i-a jurat credință! Cadoul fabulos al artistei, după scandalul amoros

Vlăduța Lupău și-a reînnoit jurămintele față de soțul ei, Adi Rus, după scandalul amoros în care a fost implicată

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Povestea amantlâcului Vlăduței Lupău cu saxofonistul ei s-a încheiat în mod fericit pentru frumoasa cântăreață. Ea și soțul ei nu doar că nu s-au despărțit, ba chiar relația lor pare mai puternică decât oricând.

De ziua de nașterea soțului ei, Vlăduța a lansat piesa ”Clipa fericirii”, în fapt o declarație superbă de dragoste către Adi. Acesta apare ca actor în clipul Vlăduței, însă imaginile din clip sunt chiar cele de la nunta celor doi, în fapt o reînoire a jurămintelor față de soțul ei.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Vlăduța și Adi și-au jurat iubire veșnică în fața ofițerului stării civile într-o pădure iar clip apar și imagini de la ceremonia religioasă a celor doi. Cei doi vin pe cai iar la final plantează simbolic un pom.

Citeste si: Culiţă Sterp, gafă incredibilă faţă de Carmen de la Sălciua! Gestul care poate pune punct relaţiei celor doi, definitiv

Citeste si: Cum se întrec iubitele lui Armin Nicoară să îi atragă atenția! Vlăduța Lupău și Claudia Puican, maraton de fotografii fierbinți

Citeste si: Cum a fost Vlăduţa Lupău agăţată pe internet: “Ai putea joi?” Vezi răspunsul incredibil al frumoasei cântăreţe de muzică populară!

Citeste si: Cum a fost Vlăduţa Lupău agăţată pe internet: “Ai putea joi?” Vezi răspunsul incredibil al frumoasei cântăreţe de muzică populară!

Soțul Vlăduței: ”...restul e pentru voi”

”De ziua soțului meu am dorit să îi fac un cadou pentru veșnicie. Așadar am ales una din cele mai frumoase melodii de dragoste și am luat cele mai frumoase imagini din ziua nunții noastre”, a scris Vlăduța Lupău.

Adi Rus a postat un link la noua piesă pe contul lui de socializare și a comentat cu ușoară ironie: ”De fapt, cadoul meu a fost EA, restul e pentru voi”, a scris Adi Rus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vlăduța Lupău îl uită instantaneu pe Armin Nicoară dacă îl vede pe cel mai sexy saxofonist din România

Armin Nicoară a făcut o aroganţă ce poate scandaliza Biserica Ortodoxă Română: “Să nu păcătuiești în sacoul ăsta!” FOTO

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Ce legătură există între Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Imaginea care ridică semne de întrebare

Vlăduță Lupău, mai sexy ca niciodată! Cântăreața a fost surprinsă cu paharul în mână, în mijlocul petrecerii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies