Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! Bulldogul lui Alexandru Bălan, urmărit de mai mulți oameni decât o campioană olimpică

Vloggerul Colo și-a transformat câinele în influencer.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Vloggerul Colo și-a transformat câinele în influencer.

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer


In articol:

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! Alexandru Bălan, pe numele real a primit interzis de la poliție de la a mai posta mesaje pe Internet, el fiind anchetat pentru instigare la violențe împotriva minorilor. Nici o problemă: Thor o face în numele lui. Asta pentru că vloggerul Colo și-a transformat câinele în influencer.

Moda animalelor de companie ale personalităților ce devin ele însele celebre funcționează, se pare, și în România. Colo este și el o personalitate în mediul online, chiar dacă mulți nu auziseră de el înainte de scandalul minorelor abuzate, în care acesta a fost implicat în ultima lună. Pot depune mărturie cei peste 850.000 abonați pe care canalul lui de Youtube îi are și care sunt, în mare parte, de partea lui în acest scandal.

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! 45.000 de fani îl urmăresc pe Thor, câinele lui Alexandru Bălan

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! HamHamThor este numele de Instagram al animalului de companie pe care Alexandru Bălan și iubita lui, Alexandra, l-au adoptat în urmă cu un an. Acesta este un cățel din rasa English Bulldog și este considerat un membru cu drepturi depline în familia vloggerului.

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a prevăzut războaiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Thor a reușit performanța de a ajunge la aproape 45.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde ”postează” imagini din activitatea de zi cu zi, care implică de cele mai multe ori momente de leneveală pe canapeaua stăpânilor lui și din când în când, un episod de joacă cu aceștia.

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila! Bianca Adam spune că NU a fost bătută de fostul consilier ALDE!

Citeste si: După Colo, un alt vlogger român instigă la violul minorelor. Declarații halucinante: „Și-o cer! Mai că nu-și scriu pe frunte...”

Citeste si: Iubita lui Colo, prima reacție după ce vloggerul a fost eliberat din arest: „Nu am nevoie să...”

Citeste si: Iubita lui Colo, prima reacție după ce vloggerul a fost eliberat din arest: „Nu am nevoie să...”

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! Animalul lui Alexandru Bălan are mai mulți urmăritori decât Monica Roșu sau Daniel Ghiță

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer

Câinele lui Colo are cam la fel de mulți urmăritori cât are Monica Roșu, dublă campioană olimpică, de vreo 30 de ori mai mulți fani decât actorul Florin Piersic Jr, de zece ori mai mulți decât luptătorul Daniel Ghiță – singurul român care a ajuns în finala K1 și de 3 ori mai puțini decât Klaus Iohannis, Președintele României.

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! În afară de Thor, Colo mai deține trei conturi de Instagram: cel personal cu 438.000 de urmăritori, al automobilului său – 63.000 urmăritori și cel al unui magazin de tricouri – 4.000 urmăritori. Alexandra, iubita lui Colo are și ea peste 220.000 urmăritori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Iubita vloggerului Colo a primit avansuri sexuale explicite pe Instagram: ”Te-aș...”! Alexandra, răspuns genial care i-a închis gura definitiv ”hărțuitorului”!

IREAL! A fost amenințată cu violul, pentru că a depus plângere penală împotriva lui Alexandru Bălan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies