Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei

Vloggerul Denis Petcu aruncă o nouă bombă: Livian ar fi lovit-o pe Bianca în casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Denis Petcu susține că informația conform căreia Livian ar fi lovit-o cu pumnul pe Bianca la Puterea Dragostei i-ar fi fost livrată de Roxana, și ea fostă concurentă la show-ul TV.

Petcu a dezvăluit într-un vlog pe canalul său de Youtube că Roxana i-a spus că între cei doi ar fi avut loc o altercație, iar urmele violenței se văd și acum pe corpul Biancăi.

Denis Petcu: ”Dacă vă uitați atent, Bianca e vânătă pe umăr”

”De câteva zile m-am împrietenit cu Roxana, care a fost în casa Puterea Dragostei, care are o relație cu Turcu. De fapt a avut, pentru că s-au bătut în izolare, nu am vrut să vă spun lucrurile astea, mi-a luat-o Nelson înainte.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Ea mi-a spus așa: ”Denis, tu știi că Livian a lovit-o pe Bianca?” Eu nu aveam de unde să știu lucrurile astea... Vă spun și vou de ce cred că Livian a lovit-o pe Bianca... nu e nimic confirmat, eu vă spun de ce cred.

Citeste si: BOMBĂ! Informația care le distruge pe Vaida și Vulpița. S-a AFLAT

Citeste si: Puterea dragostei 30 aprilie. Fetele s-au întors împotriva Biancăi: „Ești o mincinoasă!”

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou atac la adresa Biancăi de la Puterea dragostei

Dacă vă uitați atenți la vlogurile ei, veți vedea că este vânătă pe mână, pe umăr așa... Mie mi-a spus Roxana că într-o zi, când au ieșit de la o gală, și-au aruncat niște vorbe unul celuilalt, iar el atunci a lovit-o. Probabil de nervi, de frustrare acumulată acolo, nu și-a mai dat seama și a lovit-o cu pumnul în umăr. Dacă este adevărat, Livian, să-ți fie rușine!”, a povestit Denis Petcu într-un vlog pe canalul său de Youtube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ramona de la Puterea dragostei, înregistrată în baie: "Am stat cu el și avea mereu telefonul la ureche"

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie în camera de hotel?! Turcu este avariat

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Dezvăluiri: Manelistul Denis Petcu vrea să intre la Puterea Dragostei pentru Bianca, dar a uitat să menționeze un detaliu important

Bombă la Puterea Dragostei! Bianca și Marius au părăsit emisiunea împreună, iar bruneta s-a întors...ciufulită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies