Vloggerul Denis Petcu, bătut de fiul lui Nicolae Guță! ”Medicii s-au speriat când m-au văzut! În 10 minute a venit poliția”

Vloggerul Denis Petcu a povestit că a fost agresat de fiul lui Nicolae Guță. Cei doi au fost buni prieteni, însă s-au certat, iar Nicu l-a lovit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

nicu guta, fiul lui nicolae guta
Nicu Guță este fiul preferat al lui Nicolae Guță

Denis Petcu a făcut lumină asupra unui caz care a ajuns pe primele pagini în urmă cu câțiva ani. Nicu, fiul lui Nicolae Guță l-a lovit cu pumnul în urma unui conflict spontan și a ajuns să fie anchetat de poliție pentru acest lucru.

Denis Petcu: ”Cât a fost în spital, eu l-am șters la fund”


In articol:

Vloggerul a vorbit despre acel episod într-o postare pe Youtube, în care a explicat cum a ajuns să nu mai vorbească cu cel care i-a fost cel mai bun prieten.

denis petcu
Denis Petcu s-a apucat de vlogging

”Băiatul lui Nicolae Guță care îmi era prieten foarte bun. Atât de bun încât atunci când a avut un accident de mașină și rămăsese imobilizat la pat și două luni a fost aproape paralizat, eu am stat aproape zi de zi la el la spital. Au fost momente în care eu l-am șters la fund, nu mi-e rușine să o spun. Am făcut-o din prietenie...

În ziua în care a fost cu bătaia propriuzisă... bine, n-a fost o bătaie, nu m-a omorât nimeni... Totul s-a întțmplat foarte repede, o fracțiune de secundă nu am fost atent, mi-a dat un pumn în gură, îmi făcuse atâta gura... eu nu sunt luptător, nu sunt bătăuș, nu m-am bătut și probabil sunt sensibil atunci când mă atinge cineva.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 noiembrie. Situație disperată la ATI. Câte cazuri noi sunt - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Vloggerul Denis Petcu o ”demolează” pe Alexandra de la ”Puterea dragostei”, după ce aceasta a negat că a avut o aventură cu el! ”...Nici gura nu-i miroase! Intrați să vedeți cum arată fără machiaj” EXCLUSIV

Citeste si: Jador, desființat! ”A mințit-o pe Andreea Mantea în ochi, e un om fals”! Dezvăluiri despre viața amoroasă al fostului concurent de la Puterea Dragostei

A doua zi eram mai rău decât a fost în seara aia... aveam gura uriașă... Eu nu le-am spus celor de acasă cine m-a lovit și de ce, pentru că nu am vrut să creez vreo agitație... sunt bărbat, s-a întâmplat, nu e nimic rușinos.

”Nu am vrut să implic poliția”

A doua zi, m-am dus la spital. Medicii s-au speriat, când m-au văzut cu atâta gura! M-au întrebat ce s-a întâmplat și le-am zis că m-a lovit un băiat. Nu mă gândeam vreodată că spitalul va anunța poliția, mai ales dacă eu m-am dus pe picioarele mele, eu nu solicitat ajutorul poliției, nu am vrut să implic poliția în toată treaba asta...

nicu guta, fiul lui nicolae guta
Nicu Guță este fiul preferat al lui Nicolae Guță

În 10 minute a venit un echipaj de poliție iar eu le-am zis că eu nu am nevoie de nimic, că nu le cer ajutorul. Mi-au scris că ei vor scrie un proces verbal, eu doar îl semnez și nu se întâmplă nimic. M-au întrebat cine m-a lovit, că dacă nu spun ei vor lua camerele... o nebunie totală. Dom’le, m-a lovit băiatul lui Nicolae Guță. Mamă, când au auzit ei... vă dați seama, caz... mai rău ca televiziunea. Le-am zis că eu nu vreau să-i fac ru, mai ales că știam că mai are un dosar pe rol cu o fată de care s-a auzit că a bătut-o pe la club... în fine, e problema lui...

Mi-am retras plângerea, care era de fapt procesul verbal, m-am dus acasă și mi-am văzut de treaba mea”, a povestit Denis Petcu pe Youtube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iohannis a zis chiar acum: Suntem obligați! Ce va fi de sărbători

Dieta folosită de Jojo. A pierdut zeci de kilograme. Cum a decis să slăbească vedeta de la Antena 1

Tzancă Uraganu, scandal cu un vlogger din cauza unei femei! ”Mi-a spus că vrea să se culce cu ea”

Vloggerul Denis Petcu susține că a fost bătut de mama Loredanei Groza! ”A aruncat cu un scaun în mine, mi-a spart capul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies