Vloggerul Denis Petcu: ”Livian m-a sunat și m-a înjurat de toată familia”

Vloggerul Denis Petcu susține că Livian de la Puterea Dragostei l-a sunat și l-a înjurat, după care i-a închis telefonul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Denis Petscu, vlogger și interpret de manele, susține că Livian de la Puetera Dragostei l-ar fi sunat și l-ar fi jignit dur pe motiv că acesta i-a luat apărarea Biancăi în scandalul videochatului. Petcu susține că Livian a fost extrem de deranjat de afirmațiile sale și i-a telefonat doar pentru a-l înjura.

fara descriere

”Aseară stăteam în pat, liniștit, mă uitam la niște filmulețe pe Youtube... că n-ai ce să faci în perioada asta. Pe la 8.30-9, așa, am primit un telefon cu un număr privat. Am răspuns, deși de obicei nu răspund la numerele private. Cine credeți că m-a sunat pe mine cu număr privat? Nici eu nu mă așteptam, de aia am rămas fără reacție, că altfel putem să-l înregistrez, putea să fie altfel... M-a sunat Livian! M-a sunat și mi-a vorbit din prima foarte, foarte urât! M-a înjurat de familie, m-a înjurat de m..., m-a înjurat în toate felurile...”

Denis Petcu: De acum mă țin de capul lui Livian

fara descriere

”Omul e foarte nervos pentru că mi-a spus că foarte mulți oameni s-au întors împotriva lui de când am început eu să fac vlogurile și să încerce eu să-l descopăr pe el. Sunt mulți omeni care fac vloguri, ce vină am eu că oamenii se uită la mine? Oamenii mă apreciază și mă iubesc.

Citeste si: Denis Petcu șochează: ”Vreau o relație cu Bianca Comănici”! Manelistul-vlogger a susținut-o necondiționat pe concurenta de la Puterea Dragostei în scandalul recent

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, cea mai dură declarație despre Bianca! ”Nu o iubește nimeni, toți stau cu ea pentru bani!”

Citeste si: Culiță Sterp, speriat de coronavirus! Și-a anulat toate concertele din Italia

Am să mă țin de Livian de acum înainte, o să fac o grămadă de vloguri, dar nu să-l jignesc, cum a făcut el. Nu mă așteptam să mă îjure, m-a înjurat în ultimul hal, chiar nu înțeleg de unde atâta frustrare. Nici n-am avut timp să am vreo replică, pentru că m-a luat foarte repede și după ce a zis tot ce a avut de zis a închis telefonul”, a povestit Denis Petcu pe vlog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate